ZAPRASZAM DO GALERII
DODAŁEM CAŁĄ SERIĘ
Wersja do druku
ZAPRASZAM DO GALERII
DODAŁEM CAŁĄ SERIĘ
byłem, skomentowałem, oceniłem choć skala ocen ma kiepską rozpiętość jak dla mnie.
Seria rewelacyjna, nr 5 mi zupełnie nie podeszło ale uleczył nr 8 najlepszy z serii ( w razie jak pomyliłem nr-y to chodzi o fotki z łokciem i ustami ).
Podoba mi się ziarno nawet jesli generowane sztucznie. Po to mamy w końcu erę cyfry i programów. Kiedyś był do tego ( dalej jest ) odpowiedni film i godziny w ciemni z odczynnikami.
Poetyczne przedstawienie tez jest w porządku choć ja do tych "wrażliwych" pewnie bym się nie zaliczył i raczej ze sceptycyzmem patrzę na tego typu sztukę. Ty mnie przekonałeś w 100%.
Brawo.
Magus, zdjęcia wykonane przez Ciebie zawsze uważałem za jedne z lepszych (jak nie najlepszych) fotek z dziedziny aktu i portretu. A to przecież niełatwa dziedzina. Jak dla mnie fotki są rewelacyjne.
Gratuluje i zazdroszczę wiedzy, umiejętności oraz pomysłu.
Gratuluję wrażliwości, umiejętności, wyczucia, smaku, kultury, techniki, operowania światłem, subtelności, modelki. Naprawdę robią te zdjęcia wrażenie. Nic dodać, nic ująć. To miło, że mamy na forum "gościa" z takimi zaletami jak powyżej.
Kłaniam się :D
Dla mnie jeden numer jeden. Akt. Konkret. I gratuluję ziarna.
...i absolutnie urocze pieprzyki.
Bardzo fajne zdjecia, no i nie boisz sie szumu!
Czesc.ch.
Magus a ja ci nic nie zazdroszcze, wspolczuje wrecz, bo kazda nastepna fotka (seria) MUSI byc lepsza od poprzedniej :P
Sam ustawiles sobie tak wysoko poprzeczke i zycze ci abys przeskoczyl następną !
Koledzy - bardzo mi miło - lejecie miód na moje serce :)
Zaprezentuje kilka innych serii również, może się spodobają.
Szkoda troszkę, że oceny w Galeri nie pokrywają się z optymistycznym tonem komentarzy z wątku, ale to nic strasznego, bo nie dla ocen zdjęcia tu wstawiam - chcę pokazać, że dziadkiem E-1 da się coś wykombinować :D
Szkoda mi mojego ulubionego, nidocenionego zdjęcia:
https://galeria.olympusclub.pl/displ...album=12&pos=3
;(
Mi też bardzo podoba się ta seria. M.in. ze względu na dobry efekt "ziarnistości" faktury, choć zaznaczyć tu muszę, że nie należę do osób, które chwalą olympusowski szum.