Skorzystałem z aukcji innego allegrowicza. Jak folia spełni pokładane w niej nadzieje to mogę podać namiar na tego sprzedawcę (na razie czekam na przesyłkę).
Dlaczego nigdzie nie ma folii Zorin ?
Dzięki za info
Wersja do druku
Skorzystałem z aukcji innego allegrowicza. Jak folia spełni pokładane w niej nadzieje to mogę podać namiar na tego sprzedawcę (na razie czekam na przesyłkę).
Dlaczego nigdzie nie ma folii Zorin ?
Dzięki za info
Bardzo trudno nakleić folię w taki sposób aby efekt końcowy zadowolił użytkownika. Poddałem się i zamówiłem osłonkę.
Jest odrobinę tańsza od proponowanej na 1 stronie.
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/6199
matzone: czy ta osłonka pasuje też do e-300? nie wiem jakie są miedzy nimi różnice, dlatego pytam
No tak... mogłem się spodziewać, że są dedykowane. Dzięki wielkie.
Dzisiaj do mnie przyszła, czy raczej przybyła pocztą folia bezklejowa z allegro, zaraz ją będę "montować" :mrgreen: ale na pierwszy rzut oka prezentuje się bardzo dobrze, nic nie musiałam sama przycinać - podaje się model aparatu i tną na wymiar - w paczusce są 2 x folia + takie "cuś" z filcu do wygładzenia - na pewno plusem jest brak kleju ;)
aha kupiłam u tej Pani:
http://www.allegro.pl/show_user.php?...e=fb_recvd_pos
O, też tam kupowałam :) Nie dostałam ściereczki, foch. ;)
Wstyd się przyznać, mam ją już jakiś czas, ale nie przykleiłam jeszcze... Nie umiem tego ładnie przyciąć :/
składaj reklamację :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez dog_master
No właśnie ja wolałam, żeby mi przycięli, zawsze byłam słaba w ZPT ;) na razie sobie odpuściłam, zobaczymy czy jutro mi się uda przykleić i jak to będzie wyglądało :oops:
Mam już tą folię na aparacie... i parę uwag dla tych co nie mają, a mieć chcą...
1. nakładanie to praca raczej dla cierpliwych - ja do takich osób nie należę :twisted:
2. folię trzeba porządnie zmoczyć, a nie zwilżyć - inaczej liczba pęcherzyków będzie zbyt duża i nie da się ich wygładzić
3. nie polecam używać tego filcowego czegoś co dodają do wygładzania- strasznie się pruszy i w efekcie wszystko jest "w pyłku"
4. jak za 5 złotych to nie mogę jednak wybrzydzać ;)
5. nie jest źle, trzyma się ładnie, tylko tak jak mówię - trzeba mocno zmoczyć, porządnie wyczyścić z pyłków lcd i robić to bez trzęsących się łap i wyjdzie
6. mi się udało za... 5 razem :oops:
7. nie deformuje obrazu i praktycznie jej nie widać, no i co najważniejsze - nie ma kleju :)
oj z tymi foliami z alledrogo to trzeba uważać też, mi przysłano takie coś za 3 zł co prawda :] obciołem, i przy próbie odklejania nastąpił problem nie wiem czego to wina (może klej stary) ale trzebabyło włozyć sporo siły aby odkleić właściwą folię od podkładu - widać było ewidentnie że coś nie tak klej zbielał czy cuś, ja myślac ze tak ma być - nałozyłem na ekranic według instrukcji i teraz mam bardoz ładny ekranic w kropeczki :] w sumie nie przeszkadzają ale też nie prezentują sie za ładnie - a szkoda.