Marylka, pokaż jakieś motocyklowe foty. Na pewno masz ich sporo.Cytat:
Zamieszczone przez Marylka
Wersja do druku
Marylka, pokaż jakieś motocyklowe foty. Na pewno masz ich sporo.Cytat:
Rafale, szczerze powiem że aż tak dużo to nie mam a jak już to są na papierze pare zlotów ze starych poczciwych lat 90 tych. A ostatnie dwa sezony to przejezdziłam sama lub z bratem fotografując głównie naszą kochaną przyrodę. Może jak coś fajnego znajdę to dam jakiegoś scana :D
Masz coś wspólnego z Marcinem Velinovem?Cytat:
słyszałam. Mistrz aikido prowadzi chyba w warszawie grupy. Ja już wypadłam z obiegu ze względu na służbe i musiałam z czegoś zrezygnować.
Fajne te AIKIDO człowiek chodzi ,ćwiczy siódme poty wylewa i tak już po roku dwóch latach treningów umie wejść właściwie na sale , a tak po 20 -30 latach treningu może się obronić . Piękna sprawa , a jak psychicznie podbudowuje.
Sport dla twardzieli.
Wzrasta Jasność Percepcji, Potęga Podświadomośći, Wzrost Duchowy a po 50 latach treningu można jednym wypowiedzianym w pewny sposób słowem doprowadzić przeciwnika to totalnego strachu.
Ja tam wolę KARATE.
Hehe, a ja wolę JUDO, w ułamek sekundy można sprowadzić do parteru :)
Teraz tym się pasjonuję, choć już tylko jako kibic
PS
lekko przesadziliście z tymi latami, mój kolega ćwiczy to cały czas.
Ja długo bawiłem sie w ju jit su, "fajnie" się człowiek czuje z powykręcanymi rączkami unieruchomiony w parterze :D
można se po trenować to i tamto, ale tak naprawde poświęcić się jakiejś sztuce walki ? tylko nie licznym się udaje. Jak połączyć wszystko razem? - studia, treningi, praca, dom, rodzina.