-
tak powinna wygladac fotografia kropel na jesiennym lisciu. miodzikowo. przyciemniane brzegi bardzo pomagaja promozji wyrazu tego obrazka. gratuluje. w sumie nic mi nie przeszkadza. piatka z plusem!
apropos 'najciemniej pod latarnia' ja w swoim temacie 'ptaki' tu na forum robilem zdjecia latarniom, a najciemniej bylo - nad latarnia, na ktorej siedzialo czorne tluste ptaszysko - jest tam wlanie takie zdjecie.
-
Ciekawe fotki :) Liśc mi się bardzo podoba :) Dzieciaczek też jest fajny fajną ma fryzę :) Kadry fajne i technicznie też fajnie :) Ogólnie naprawdę dobre zdjęcia :)
-
Gratuluję świetnych zdjęć!
Chłopiec robi naprawdę świetne wrażenie - jego mina, oczy i włosy robią nieziemskie wrażenie :D
Rybka? Nic dodać nic ująć - bardzo ładnie wyszła głębia ostrości :)
Listek jest świetny - bardzo mi się podoba - to co powinno być ostre jest ostre, reszta ładnie rozmyta ... nawet ramka mi nie przeszkadza :(
-
A ta skrzydlica to z akwarium, prawda???
-
a we wroclawskim zoo dopadlem :)
-
ładne - liśc i dzieciak wymiatają
Z żalem wspominam swojego utopionego 740 UZ, ale to robiło makro....
Ale to tak jest jak człowiek wciska sprzęt do obudowy o numer za małej...chociaż swoje zrobił przez te lata i nad wodą i pod...
-
Dzieciak jest super!
BTW ! Wcale mu się nie dziwię, że ma taką minę po tym coś mu zrobił na głowie :)!!!!
-
-
Hmm, prawdę powiedziawszy nic szczególnego. Bez obrazy. Może gdyby na kartach były czyjeś paluchy, albo dym z papierosa, albo... sam nie wiem. Nie bardzo mię się widzi.
Pozdrawiam.
-
Nie wątpie, że i powiadasz prawdę.
Bo to ot takie niespecjalne zdjęcie - dziś wieczorem wspominałem swoje czasy bez aparatu. I przypomniało mi się kilka zdjęć, które chciałem zawsze zrobić i szczególnie marzyły mi się pożółknięte karty :) Takie tam zachcianki ;)
Ale z tym dymem od papierosa podsunąłeś mi pewien pomysł - może coś wykombinuje na dniach :)