Ja nie wierze ,że On to sam robił , a na serio to naprawde jest świetnie zwłaszcza ,że masz dopeiro 19 lat . Ja bym tak nie potrafił . Te z ułanami mi się wyjątkowo podoba.
Wersja do druku
Ja nie wierze ,że On to sam robił , a na serio to naprawde jest świetnie zwłaszcza ,że masz dopeiro 19 lat . Ja bym tak nie potrafił . Te z ułanami mi się wyjątkowo podoba.
swietna robota! fotki oddaja klimat i nie ma sie czepiac co do jakies kadrow itp. szczegolow! Nie bede wybieral poszczegolnych bo cala seria mi sie bardzo podoba :-)
No i nie rozumiem co ma do rzeczy wiek fotografa? znam osoby ktore nie maja jeszcze dowodu i rownie dobre zdjecia.
BTW. OT.
luc4s jaka to byla ta karta 2Gigowa?
Sam lubię ciasne kadry i prezentowane tu ujęcia są ok, ale przy takich imprezach proszą się SZEROKOŚCI, może "zboczyłem" się po zakupie ZD 7-14 ale i ZD 14-... można przecież zrobić ładne szerokie ujęcia. A tu wygląda tak jakby w Lednicy było raptem kilkadziesiąt osób.
Mam kolegę, który był też tam ze mną ma lat 16 a fotki, mimo iż robione Minoltą Z3 równie dobre mu wyszły, więc wiek tu nie ma nic do rzeczy.
Jacek2004 mam szerokie kadry też, jednak osobiście lubię "wyłapywać" z tłumu poszczególne osoby.
Jakby ktoś się bardzo nudził to zapraszam pod te 2 linki
http://luc4s.info/thumbnails.php?album=34 oficjalne
i nieoficjalne http://luc4s.stowplaneta.org/galeria...s.php?album=10
(czyli wszystkie jak leciały z karty bez selekcji.
Fajny kontrast - radosny młody człowiek w tle i na pierwszym planie smutny, zadumany starszy gość. Mnie się to zdjęcie bardzo podoba, ale tak skadrowane:
luc4s, wywołałeś mnie do odpowiedzi chociaż nie wiem czemu. na forum jestem od ponad pół roku, czytam, uczę się ale dotychczas nie zamieściłem żadnej foty, dlatego też uważam, że nie powinienem oceniać innych, jak dojrzeję do pokazywania to do komentowania też.
moją słabą stroną jest komputer, którego się uczę sam, co nie przychodzi mi wcale łatwo (jestem już od paru lat dziadkiem). myślę, że zdjęcia robię już niezłe ale dobrze ich obrobić jeszcze nie potrafię. nie umiem focić takich imprez, lubię spokój i czas do namysłu.
reportaż mi się podoba. pzdr
He,he wcale Cię nie wywołałem do odpowiedzi :mrgreen: Od tygodnia panuje tu moda na pewien skrypt, który powoduje że jeżeli wpiszemy [ you ] to w tym miejscu się wyświetli nick osoby oglądającej to, spróbuj się wylogować i zobacz co wtedy pisze. Własnie go zastosowałem w tym wątku :)
luc4s,
musze uwierzyc, ze masz dopiero 19 lat. Gdybym na podstawie Twoich zdjec mial okreslic Twoj wiek, niekoniecznie wiek jako taki, a staz fotograficzny, pomylilbym sie o conajmniej 10 lat.
Nigdy nie uczestniczylem w tego rodzaju spotkaniach z Bogiem i ludzmi, a po Twoim fotoreportazu mam wyobrazenie. Wspaniala atmosfera, wspanialay kawal dobrej roboty.
Pozdrawiam,
excel
excel
nie wiem czy tak bardzo się pomyliłeś, o ile cyfrówkami fotografuję ok. 2 lat, to wcześniej praktycznie odkąd zaczęlem cokolwiek sam "działać" miałem doczynienia z aparatami analogowymi, już od najmłodszych lat wspólnie z moim tatą wywoływaliśmy czarnobiałe zdjęcia w domowej ciemni, pózniej samodzielnie robiłem zdjęcia radzieckim Fedem 3, więc zdjęcia robię już ok. 12 lat, a w pełni świadomnie, zwracając uwagę na coś więcej poza pstryknięciem, od ok. 6 lat.
Luc4s - z tym numerem "wywołania" do odpowiedzi to mnie zaskoczyłeś :) Nie wiedziałem o tym i sam się na to złapałem :) Tylko "you" wpisujesz i po sprawie?