Odp: Nie mogę zrzucić zdjęć - help!
czesc ponownie Saboor:) dzieki za szybką odp.:) i tak-drugą kartę formatowałam w aparacie.Jednak nie mogę jej sformatować w kompie bo nie włożę jej do kompa-nie mam takiego wejscia , dlatego kupiłam czytnik kart,ale przez niego ta nowa karta też jest niewidoczna..:/
Mowisz, że to wina aparatu..o matko!:( a wiesz co mogło się zepsuć?? w Polsce będę 5 grudnia na ok tydzień to dałabym go do naprawy gdzieś w Poznaniu.
---------- Post dodany o 16:34 ---------- Poprzedni post był o 16:33 ----------
i dzięki za radę o karcie-kupię ją:)
Cytat:
Zamieszczone przez
pola
czesc ponownie Saboor:) dzieki za szybką odp.:) i tak-drugą kartę formatowałam w aparacie.Jednak nie mogę jej sformatować w kompie bo nie włożę jej do kompa-nie mam takiego wejscia , dlatego kupiłam czytnik kart,ale przez niego ta nowa karta też jest niewidoczna..:/
Mowisz, że to wina aparatu..o matko!:( a wiesz co mogło się zepsuć?? w Polsce będę 5 grudnia na ok tydzień to dałabym go do naprawy gdzieś w Poznaniu.
---------- Post dodany o 16:34 ---------- Poprzedni post był o 16:33 ----------
i dzięki za radę o karcie-kupię ją:)
Spokojnie, najpierw potrzebna jeszcze jedna karta, obojętne jaka może być najtańsza.
- włóż kartę do czytnika
- format w czytniku
- wkładasz kartę do aparatu
- robisz zdjęcia
- kartę wyjmujesz z aparatu
- wkładasz do czytnika
- i ... zobaczymy czy są na niej fotki.
To tak żeby mieć pewność czy to wina body.
oki.. to zaraz zarezerwuje sobie tą kartę i pojadę ja jeszcze dzisiaj kupić:) i zrobię jak napisałeś, a potem dam znać co mi wyszło:)
dzięki za pomoc:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
pola
oki.. to zaraz zarezerwuje sobie tą kartę i pojadę ja jeszcze dzisiaj kupić:) i zrobię jak napisałeś, a potem dam znać co mi wyszło:)
dzięki za pomoc:lol:
Nie ma za co,:grin: czekam na wyniki.
Pisz na PW nie będziemy zaśmiecać forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
pola
ok:) odpiszę na PW:)
Mi tez napisz.Bom ciekaw.
Ps:Tylko nie dawaj jemu adresu,mi mozes,i numer tel.
hehehe..dobrze "chłopcy":D
---------- Post dodany o 17:26 ---------- Poprzedni post był o 17:24 ----------
poza tym Mirek masz jeszcze jakieś rady dla mnie w tej coraz bardziej komplikującej się( dla mnie) sprawie..?
będę wdzięczna za pomoc:)
Cytat:
Zamieszczone przez
pola
poza tym Mirek masz jeszcze jakieś rady dla mnie w tej coraz bardziej komplikującej się( dla mnie) sprawie..?
będę wdzięczna za pomoc:)
Tylko takie,zeby sie nie denerwowac.Wszystko bedzie dobrze.Na ebayu widzialem po 199€ takie aparaty.To tak na wszelki wypadek aby uspokoic.
dziękuję Miruś:) tylko,że wolałabym nie pozbywać się mojego Olympka... :( chyba,że faktycznie wina za wszystko leży po jego stronie:/ dobra lecę do sklepu:)
Witam. Mam następujący problem i nie wiem co zrobić. Po podłączeniu aparatu przez kabel USB do laptopa omyłkowo wybrałam przycisk MTP znajdujący się w opcji PC i wszystkie zdjęcia, jakie były na aparacie zniknęły. Nie mogę ich też znaleźć na laptopie. Czy zostały one usunięte czy gdzieś są ale ich nie widać? Bardzo proszę o pomoc