-
smycze
Arturo czytam na stronie nie widze nic coby potwierdzalo to ze moje zamowienie zostalo przyjete - pieniazki dotarly itd. ja rozumiem ze 19 Pln to zadne pieniadze zreszta tu nie chodzi o pieniadze to chyba dobra praktyka jesli sie komus potwierdzi ze wplacil i wszystko jest ok?? :!: pomysl sprzedazy tego typu gadzetow mi sie podoba i fajnie ze wyszedles z taka inicjatywa - jesli chodzi o mnie chetnie jeszcze cos kupie jesli bedzie wygladalo tak samo sympatycznie jak smycze ale oczekuje troszeczke wiecej profesjonalizmu i lepszego traktowania klientow :P
-
dotarlo 60 przelewo kazdemu mam wyslac potwierdzenie?
Ostanio dotarlo 100 przelewow za smycze nikt nie otrzymal powteirdzenia ale otrzymal smycze
Na stronie jest napisane ze smycze zostana napisane od 20 do 30 stycznia i tak sie stanie
-
Arturo fakt informacji zadnej:(
teraz piszesz ze 60 przelelewow masza (na 50 smyczy)a ostatnie info bylo ze masz jeszcze 40 smyczy wolnych.
i to tylko dlatego ze zostales sprowokowany do napisania.
teraz nie wiem czy moge jeszcze zamowic czy nie (czy zrobic przelew)
naprawde podziwiam Cie ze sie bawisz w takie zeczy(brawo)
ale trzeba to zrobic troche inaczej.
np. wystawic na allegro i powiadomic o tym klubowiczow?
-
Kazdy ma konto w Allegro ?
Eh.. ostatni raz sie bawie w to.
Czy ja kogos chce oszukac? Ja naprawde nie mam tylko na glowie smyczy
Pozatym studia, praca, testowanie sprzetu i inne rzeczy..
Bojk a co do zamowienia znika informacja ze strony? znikla swiadczy ze smyczy juz nie ma - proste.
Czy tak trudno czytac ze zrozumieniem to co jest oglaszane na stronie i forum?
Byla podana informacja ile jest smyczy, kiedy nastapi wysylka i jesli nastapi kazdy dostanie maila i tak sie stalo...
-
dlaczego sie denerwujesz ja chcialem tylko pomoc.
nawet nie pomyslalem o tym ze chcesz kogos oszukac.
jesli tak zostalem zrozumiany to przepraszam.
pozatym smycz bardzo mi sie podoba i zal mi ze nie bede jej mial:(
chyba za zadko tu zagladam:(
-
Smycze dzis zostaly wyslane.
Zostalo jeszcze kilka sztuk.. jesli ktos chetny zapraszam na email: arturo@olympusclub.pl
-
Smycz dotarła :D
Warto było zamówić 8)
-
Idzie wiosna, może warto o koszulkach forumowych pomyśleć.....
-
Oooo, podoba mi się pomysł, podoba bardzo. Konkursik na graficzkę ogłosić, zamówić i sprzedawać. Tylko koszulki porządne, żeby były, a nie ścierki, jak większosc reklamówek.
Chociaż nie, w 1995 roku dostałem koszulkę RAMY (taka margaryna) intensywnie eksploatowana do dziś trzymie sie świetnie.
-
Niestety ja sie juz w koszulki raczej nie bede bawil.
Za duzo pieniedzy, za malo osob chetnych bedzie.
A sam nie mam takiej kwoty na wylozenie na koszulki.