@zloty_2k
może i przy grzybku jest bałagan, ale nie chciałem natury poprawiać i usuwać igieł :) Lepsze jest naturalne wg. mnie
@nib
Napisalem już wyżej co to. To farba:)
Wersja do druku
@zloty_2k
może i przy grzybku jest bałagan, ale nie chciałem natury poprawiać i usuwać igieł :) Lepsze jest naturalne wg. mnie
@nib
Napisalem już wyżej co to. To farba:)
@Rick van Dyke
ad.1. Nie ze nie ostre, bo ostre jest (przynajmniej te czesci objete GO, czyli np. blaszki kapelusza z przodu). Ale wyglada jakbysprzesadzil z Neat Image'm czy czyms takim... kapelusz i blaszki sa bez faktury... gladkie jak szklo :| Przynajmniej ja tak to widze.
ad.2. No nie jest zle :P Ale nie chwyta za serce...
ad.3. Nie wiedzialem, ze betonowy slupek moze byc tak uroczy :)
Piekne fotki. Mam dziwne przeczucie, ze Sony F 717. Prawda ?
Kiedys przegladalem fotki z F 717 i oddanie kolorow i ostrosc byla wrecz identyczna.
@Kondi
Fakt, Sony, niestety nie Olesław :o
Mówisz, że po ostrości poznajesz, iż to Soniacz? Jak?? :roll: Bo kolorki to wiem, są charakterystycznie inne od Olkowych.
Jak dobrze pojdzie to za rok sobie jakiegoś solidnego Ola wciągne:) Tylko nie wiem jakiego, bo do tego czasu może wyjdzie coś nowszego (następca E-1)...zobaczymy :x
Dziś kontynuacja tematu, czyli męczenie przyrody :?:
Ale skromnie bo tylko jedno.
Zapraszam do oceny. Wszelkie uwagi wskazane 8)
Gdybys nie napisal w podpisie ze to Sony to i tak zadalbym Ci to pytanie z ciekawosci. Ewentualnie zapytalbym czy Sony czy moze Canon G5. Kiedys na SwiatObrazu.pl bylo sporo zamieszania n/t F717 i nie ukrywam ze podobaly i wciaz podobaja mi sie fotki z tego modelu. Moze to zaleta Zeissa, moze nie, ale foci bardzo sympatycznie. Oczywiscie, nie aparat robi fotki ;-) ale...osoba ktora zapodawala probki na SO byla pierwszakiem w dziedzinie foto, a fotki byly naprawde...godne ceny jaka trzeba zaplacic za Zeissa.
Pozdrawiam :-)
zamieszanie wokol f717? ciekawe co to za zamieszanie bylo?:)
Co do kolorków to sie nawet do nich przyzwyczailem,a le wolalbym kolorki jak w Olympusach :?
Podoba mi się ta fota szczególnie. Do tego mam małą słabość do tego typu spłaszczonych kadrów. Jedyne co mi nie leży to ramka, jestem tradycjonalistą w tym punkcie i wolałbym ramkę bez tej białej obwódki.
Pozdrawiam
Superowe roślinki w pierwszej serii - kolorystycznie strasznie podobają mi się grzyby. W drugiej serii z kolei "słupek" z filtrem mnie zabił - boskie kolory.
Dzięki No-shadow, dzięki dooomin :D
@No-shadow Kick
Next time postaram się spróbować coś wstawić bez obwódek 8)
Naogół białą obwódkę wstawiam przy ciemnych fotkach by rozgraniczyć ramke od rzeczywistego kadru, a tutaj to hehe..........chyba tak z przyzwyczajenia :P