Ładne jesienne listki :)
Wersja do druku
Ładne jesienne listki :)
podobają mi się kolory liści na ostatniej wrzucie :)
Dziękuję za odwiedziny i komentarze :).
Załączam poświąteczną fotę (prezent dla mamy, a jakże... mnie takich perfum nikt nie kupuje :( ).
Nie ciekawe otoczenie perfumu tj chyba na jakiejś chusteczce stoi PD coś czarnego prześwituje:-P Na pewno dostaniesz kiedyś lepszy :)
:oops:
Nie przyznaję się do tego "rusztowania"... :roll:
Ruski rok mnie tu nie było... Postanowiłam się przypomnieć ;).
Poproszę Was o ocenę i wskazówki odnośnie zdjęć koncertowych. Te robiłam dawno temu i to trochę z przypadku... Odleżały się, zebrałam odwagę i poddaję się Waszej krytyce :).
Pozdrawiam :).
P.S. Chciałam jeszcze dodać, że w żadnym wypadku nie jestem fanką panów, którzy znaleźli się na tych zdjęciach.
Zdjęcia koncertowe to moim zdaniem jedne z najtrudniejszych kategorii. Przede wszystkim ze względu na światło. Najbardziej podoba mi się pierwsze ze względu na niesztampowe pokazanie klimatu koncertu :)
Co do bycia fanką/fanem to chyba nic złego a zwłaszcza tak świetnego gitarzysty jak Grzegorz Skawiński ;)
Bardzo ładne są te Twoje koncertowe zdjęcia, najfajniejsza rzeczywiście 1. Nigdy nie widziałem podobnego pokazania tematu koncertu :grin:
Bardzo fajne
Cieszę się, że koncertowe się podobały :).
:-PCytat:
Zamieszczone przez Quentin35
Ponieważ pogoda była sprzyjająca i warunki czasowe również, to chciałabym się pochwalić moimi wiosennymi strzałami.
19 - coś wiewiór nie ma ostrości...