o wilku mowa a ...... :) ladnie mirku. dooozo lepiej mi to wyglada.pzdr.
Wersja do druku
o wilku mowa a ...... :) ladnie mirku. dooozo lepiej mi to wyglada.pzdr.
Ach.Sie zamkne w sobie.Nie mam zamiaru zawstydzac.A ze wiedza moja nikla to otworzylem zdjecie w PS i na poczatek krzyknal mi ze profil koloru jest dziwny.Wybralem ten swoj.Z uwagi,ze mnie tam nie bylo zdalem sie na wiedze programu.Skorzystalem z opcji auto kolor ,auto kontrast.Troche wyostrzylem swoja metoda i wstawilem by spytac czy tam tak nie bylo.Troche kolorem selektywnym pomieszalem jeszcze,zeby sliczniej bylo.
ja bym to tak widzial ,jak cos to usune ,nie wiem czy komus sie bedzie podobac, i nie wiem czy powinienem poprawiac,pzdr.
hmm teraz zauwazylem ze sa tu jakies dziwne zielone otoczki na swiatlach latarni,i troszke chyba przeostrzone ,ale tu o snieg przeciez chodzi :) .
A moze tak to bylo :)
http://www.occur.pl/images/0245c46c/...867fc75b29.jpg
Kolego Mirek54.
Chylę czoła po korekcie mojej fotki. Bez obawy nie przeszkadza mi to, bo jest okazja poznać zdanie bardziej doświadczonego ode mnie i czegoś się jeszcze nauczyć. Twoja korekta jest bardzo dobra i ciekawa, choć ja nie znam skali urzytych przez Ciebie narzędzi. Orginalna fotka z RAW została skorygowana przeze mnie w stopniu podstawowym. To moje pierwsze kroki w obróbce, więc nie bezbłędne.
Co by nie powiedzieć, dzięki za lekcje.
Pozdrawiam.
BIKER:esystem::)