Myślę, że 17 mogłaby być fajna gdybyś skupił się na tej rudej trawie i ją jakoś ładnie wkomponował w kadr. A tak nieostry przód odwraca uwagę, trawa przycięta i niewiele zostało.
19 - szkoda że nie zostawiłeś trochę góry nie tnąc drzew w PG.
Wersja do druku
Myślę, że 17 mogłaby być fajna gdybyś skupił się na tej rudej trawie i ją jakoś ładnie wkomponował w kadr. A tak nieostry przód odwraca uwagę, trawa przycięta i niewiele zostało.
19 - szkoda że nie zostawiłeś trochę góry nie tnąc drzew w PG.
Dziekuje za wszystkie opinie i uwagi ktore skrzetnie notuje:)
pozdrawiam
Czas troche watek odkurzyc;)
Dzisiejszy wypad na chwile z E3+14-54
Kanał Bydgoski (wpisany w rejestr zabytków najstarszy kanał w polsce do tego jeszcze żeglowny). Na fotach stopień piętrzący (śluza) nr 7 "Józefinka".
20.
Załącznik 31571
21.
Załącznik 31572
22.
Załącznik 31573
pozdrawiam
Temat fotek przyjemny...najbardziej odpowiada mi dwojka.
Fajne fajne, podobają mi sie Twoje fotki.
Ostatnia seria naprawdę fajna :grin: Podobają mi się kadry i światełko zagrało...Gratuluję :!:
Dziekuje bardzo:)
Mam taki ambitny plan obfocic i zrelacjonowac wszystkie sluzy ktore wchodza w sklad kompleksu jakim jest Kanał bydgoski (troche tego jest wiec pewnie czasowo zejdzie niemalo)
pozdrawiam
W sumie to najbardziej mi się podobał nr 19 - rzeczka. I nr 1 też IMHO ma (miał) potencjał, np. w kwadrat. Szkoda tylko, że czułki wylazły z GO (tak wiem, że z tym są problemy i czasem nie ma przebacz).
Tomek
Troche czasu minelo od ostatniego wsadu takze, kolejna troche wieksza porcja wypocin: jakas tam proba portretu, troche makro, zachod slonca, zabawy ze swiatlem i cieniem , "Jaz Farny".
23.
Załącznik 33587
24.
Załącznik 33589
25.
Załącznik 33591
26.
Załącznik 33592
27.
Załącznik 33586
28.
Załącznik 33590