-
Spróbuję napisac krótko na temat fotek które wzbudziły moje najwieksze emocje :)
A wiec:
seria nr 1: 8 i 2 - swietne :) 3 - kontrast - o tym pisano juz wczesniej ;)
seria nr 2 : 5 - swietny efekt - na plfoto zamiesciłem kiedys cos podobnego jako widok z Kasprowego ale przeszło bez echa ;)
Ostatnie... niezbyt mi podchodzi...z uwagi na zbyt wielki jak dla mnie kąt... :shock:
Pzdr.
-
ho, ho ,monitor mi zalewa :) Podzielam zdanie @qwerty, za duży ten kąt.
-
A mnie się podoba :x Nie wszystkie zdjęcia muszą być pod linijeczkę, dla mnie udany eksperyment :D
Pozdrawiam
-
Uffff... dzięki No-shadow Kick ;) Kamien z serca... bo juz sie stresowałem ze kilka moich fotek ma trochę krzywy horyzont :D
-
Hehe :lol: ale zgodzisz się, że nie wszystkie zdjęcia zyskują na krzywym horyzoncie :wink:
Pozdrawiam
-
he he dzieki za wszelkie uwagi
Co do horyzontu: fakt, krzywy jest, ale wg. mnie ciekawie to wyglada. Przy pelnoformatowej fotce na full screen daje ciekawe złudzenie jakby ta woda się miała wylać. Ja przynajmniej mam takie złudzenie (nie piłem nic) :D
Poza tym, ja mam dużo zdjęć, które lepiej by wyglądały przy takim skadrowaniu, nie tylko widokowe. Myśle, że to bądz co bądz ciekawy experyment 8)
-
Teraz troche fotek nie olympusowych. Jako że nie mam go zbyt długo a pogoda mi nie pomaga więc narazie skromnie :P
1.
2. wiem ze nie ostry pierwszy plan, ale mi sie podoba:)
3. To moje pierwsze makro tym aparatem wiec wyrozumiałość mile widziana. Akcja w PS.
4. takie tam krzaczki :)
-
Pierwsze i trzecie to dla mnie faworyci :D Czwarte zdjęcie przypomina mi moje początki z Zenitem, też takie zdjęcie mam, hehe 8)
Bardzo ciekawy efekt wyszedł z tym makro, naprawdę mi się podoba.
Pozdrawiam
-
Jak dla mnie to 2 i 4 są ciekawe.
-
Jako, że makro to mój ulubiony temat 3 najlepsza, żeby jeszcze 2 miała większą głębię ostrości...