MSZ 7 teraz o wiele lepiej, wcześniej było zdecydowanie za ciasno skadrowane
Wersja do druku
MSZ 7 teraz o wiele lepiej, wcześniej było zdecydowanie za ciasno skadrowane
5 i 6 IMHO rewelacyjne! Modelka śliczna :) do tego bardzo naturalny wyraz twarzy, intrygujące spojrzenie... bardzo mi się podobają obie fotki.
Technicznie można się obu fotek przyczepić (kadrowanie, przepały) ale nadal w zakresie przekazu, emocji jakie powodują jestem na tak :D
Dzięki za miłe słowa, niestety córa urosła (fotka 1 i 2) i już nie jest taka chętna do pozowania :) Czas pokaże czy druga (fotka 7) będzie równie intrygująca :)
dużo zdjęć masz w centrum kadru, przez co MSZ nie są wyróżniające się ale jak najbardziej poprawnie przekazują emocje ;]
na następny raz proponuję przygotować się do sesji i mieć w zanadrzu jakieś rozweselające sposoby/gadżety, brakuje mi uśmiechu, radości i dziecinnej beztroski na Twych zdjęciach, spróbuj zrobić sesyjkę 'na wesoło', zobaczymy jak wypadnie na forum :wink:
powodzenia
Och ciężko: 4 za mało tła, 2 za dużo tła :). To będzie długa droga do chociażby średniego poziomu. Dobrze że przyjemna :)
Dziękuję za wszystkie opinie. Te już były na forum, ale chyba umknęły między makro.
9.
10
11
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Trochę radości :)
12
Dziewiątka po prostu zwala z nóg. Rewelacyjna fota, 100% naturalna, nie mogę oderwać oczu... Brawo!