Stopkę>?? Teraz nie rozumiem:)
A następnym razem postaram się właśnie zrobić patent z tą kartką.
I teraz tak to wygląda;)
A1 Przed
A2 Po
Wersja do druku
Stopkę>?? Teraz nie rozumiem:)
A następnym razem postaram się właśnie zrobić patent z tą kartką.
I teraz tak to wygląda;)
A1 Przed
A2 Po
Coś nowego ... bo jak patrzę na to ufo ( chodzi o kolor nie kobiete:) to jakoś mnie mdli:)
Zapomniałem podziękować za krytykę:) i pomocne rady.
A tu coś takiego:)
Za jedno muszę Cię pochwalić - jedna fota co 10 miesięcy do recenzji.Czego jak czego ale zanudzania widza nie można Ci zarzucić. ;)
Co do ostatniej foty - czy to bliźniaczki?
Nie :) to jedna osoba:) Fotka wykonana przy 1l wodeczki + pepsi i jestem zdziwiony że coś wyszło:)
Ohh staram się jak mogę;)
Nie no Panie:) Jak bym zamknął 1l sam to by mi co najwyżej artystyczne mazaje wyszły:) jasne ze w 2 osoby:)....
Hehe, ja po litrze na parę mógłbym zrobić makro podłoża, niekoniecznie aparatem :-)
Co do "bliźniaczek" to takie lustro nie specjalnie mi pasuje. IMO wyszło by lepiej gdyby któraś z nich miała nieco inną pozę. Było by ciekawiej.
Zdjęcie Dwie Agi całkiem sympatyczne i myślę, że ujęcie w nie podwójnym widzeniu także by się dobrze prezentowało.
eee to ja dziękuje za takie artyzmy z metabolizmu:) , wiejo niestety ale zdjęcie samej koleżanki nie należny do udanych:) . Ta footgrafia była złożona z 2 zdjęć dokładnie bo na org. widać jak bardzo "fotograf" miał w czubie :) wszystko leci na pysk:)
No to żeby następna fotografia nie byłą dodana za 10 miesiecy:) ot prosze moje zmagania z ręcznym rysowaniem światła....