-
Pieczołowicie obrobione fotki, w każdej jest jakaś koncepcja. Bardzo podoba mi się hutnik, pięknie sportretowany ogień i z wielką atencją ujęta postać rzemieślnika.
Portret lecącej dziewczyny dający napęd oczom. Zimowa droga zadowala kolorami, kompozycją, niedopowiedzeniem.
Podziwiam swobodę poruszania się w różnych tematach i klimatach.
Niekiedy hadeerkowe odrealnienie jest nadmierne, ale nie kłuje zbyt mocno w oczy.
Najbardziej podziwiam hutnika oraz drzewo z odlatującymi w stronę światła ptaszkami. Moim zdaniem - najlepsze fotki, bowiem ujarzmiłeś w nich światło. Najtrudnieszym jest uczynić światło posłusznym woli fotografa.
Wyrażam najwyższe uznanie.
Pzdr, TJ
-
konformistycznie- 5 najlepsza... zaryzykowałąbym nawet stowierdzenia- zajebista :mrgreen:
-
zdjęcie 5 ma wiele w sobie i do mnie trafia. fajnie wymyslone. Zimowy widok tez fajny, miekki, ale czegos mu brakuje. moze lepiej bez obrobki by bylo? hehee, nie moge uwierzyc ze to pisze:)
-
A co sądzicie o tym?
HDR + efekt ortona.
P.S.
Niedługo będzie kilka portretów... :grin:
-
nie lubie takich efektow jak na tym ostatnim zdjeciu, ale o dziwo [!] podoba mi sie. well done ^^
-
Niezły motocykiel. Obróbka mu posłużyła. Jedyne co mój zmysł ciężko akceptuje, to jego nachylenie, a w zasadzie postawienie w pionie :)
-
Bardzo ciekawe zdjęcia. Widać że starannie wybrane i przygotowane do pokazania na forum. MSZ najlepsze nr 5 - malownicze i trochę nierealne. Osobiście nie lubię zbyt mocnej obróbki, ale w Twoim wykonaniu jest naprawdę ciekawie...
Czekam na kolejne i pozdrawiam
-
Obróbka nie jest przesadzona, to moja wyobraźnia chyba wykracza trochę za realizm. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. :mrgreen:
-
Niezła maszyna. tak jak za hdrem nie przepadam, tak tu sie sprawdził świetnie. też bardzo mi sie podoba
-
5 i motocykl świetne. W oko wpadła mi też zima