13 i 14 świetne :)
Wersja do druku
13 i 14 świetne :)
Naprawdę świetne zdjęcia robisz. Z pierwszej serii żółta łódka w śnieżycy bardzo przyciąga uwagę, z kolejnej 11, 13 i 14 bardzo mi się podobają. Choć tak naprawdę wszystkie są bardzo dobre.
Zdjecia "morskie" dostaja najwyzsza note :) Z portretow z najwieksza przyjemnoscia ogladam nr11 i drugie od dolu w 1 serii, bardzo naturalne i cieple zdjecia, tak kolorystycznie jak i w ogolnym odbiorze.
Dzięki wielkie za komentarze. Co do ramek... słowem wyjaśnienia mam słabość do panoramy :grin: a gdy to kwadracik jest, to przyzwyczajenie po prostu.gdy przygotowuję fotki czy to dla siebie czy dla kogoś, ramki często dodaję. chyba że mam wytyczne wyraźne żeby odpuścić. mnie często ratują przed obcinaniem wywołanych już odbitek. Sądzicie że przesada jednak? Mają one tyluż zwolenników co przeciwników :)
Dzisiaj, na weekend 4 sztuki zecydowałem się wstawić. dwie zepsute, dwie prawie nie ;) w razie uwag jestem w pobiżu. Dzięki.
16.
17.
18.
19.
16 bardzo mi się podoba. Jak kiedyś wspominałam- bardzo lubię takie PSucie:grin:
Ach, dziś już komentowałam, ale widzę, że kolejne zdjęcia wstawiłeś. Moje zdanie na temat PSucia jest jeszcze nie do końca wyrobione, jako że wciąż poznaję tajniki fotografowania i obróbki zdjęć, ale patrząc na Twoje zdjęcia i styl obróbki, jestem coraz bardziej na tak.
Strasznie dużo wody,aż się wylewa z monitora czyli tak jak lubię :).
16 fajnie odbieram.
Z przyjemnością przejrzałam Twoją galerię; niezły dorobek :)
Widać dobre oko i warsztat. Czekam na więcej.
Fajne kadry i fajna obróbka. Wracam oglądać jeszcze raz od początku. Super.