Odp: Zuiko Digital ED 70-300mm - aktualizacja firmware
Amigo, za odwagę plusik też poszedł :mrgreen:
Ale, ale - powiem Wam co zrobili: po aktualizacji 70-300 podpiąłem do E-PLa3 - no mówię Wam zapindala jak mały samochodzik. Ha ha TO zrobili, a nie jakieś durnoty typu:
Cytat:
Focusing during MF operation has been improved.
Pozdrawiam (cytując Saboora) ja - bardzo zadowolony :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Amigo, za odwagę plusik też poszedł :mrgreen:
Ale, ale - powiem Wam co zrobili: po aktualizacji 70-300 podpiąłem do E-PLa3 - no mówię Wam zapindala jak mały samochodzik. Ha ha TO zrobili, a nie jakieś durnoty typu:
Pozdrawiam (cytując Saboora) ja - bardzo zadowolony :D
możesz nagrać filmik i pokazać jak to chodzi .pozdrawiam
Nagrałem, przełączęsię na linucha i zapodam. Od razu mówię, żecoś mnie tknęło. Najpierw sprawdziłem jak 70-300 pracuje z penem na starym firmware, potem zaktualizowałem i foty jeszcze raz.
Ciężko tak duży obiektyw z malutkim aparatem trzymać jedną ręką :-P - pasek pomaga.
fajnie przewidział ze ktoś poprosi dzięki czekamy:)
Ok, jak obiecałem. Odnoszę wrażenie że ostrzy bardzo szybko. Na przejściówce (no oczywiście) ostrzy szybciej jak 14-54 II
http://bodzio.dug.net.pl/sample/VIDEO0019.3gp
przy takiej [pogodzie to faktycznie szybko,pewnie niedługo wypuszczą poprawki do innych szkieł 43
Cytat:
Zamieszczone przez
brudnyhary
przy takiej [pogodzie to faktycznie szybko,pewnie niedługo wypuszczą poprawki do innych szkieł 43
Masz rację - bierzmy pod uwagę, że szkło jest klasycznie ciemne, a poza tym to późne popołudnie i już zmierzch się zaczynał robić. Wyobrażam sobie jak to szkło będzie pracowało z nowym OM-D
nie mów nic o OM-D śni mi się po nocach:)
Potwierdzam, zasuwa jak mały samochodzik :D Ale teraz to by się przydała poprawka do body co by szkło nie jeździło w te i nazat...
Hej.
Gdzie znajdę tego firmwera na stronce olympusa jeszcze nie maja.
http://www2.olympus.pl/consumer/dslr...re_Updates.htm
I czy bez płyty z oprogramowaniem do aparatu (niestety gdzieś posiałem) da się go zainstalować?