Witam!
Zdjęcie nr.12 powstało w wyniku nałożenia na siebie paru efektów dostępnych w sieci. Ocenę takiej obróbki pozostawiam Wam. Pozdrawiam!
Wersja do druku
Witam!
Zdjęcie nr.12 powstało w wyniku nałożenia na siebie paru efektów dostępnych w sieci. Ocenę takiej obróbki pozostawiam Wam. Pozdrawiam!
Ostatni z serii o "Poczcie Polskiej"
Pozdrawiam!
Bardzo mi się podoba Tato - patrzę na Ciebie (10?). Nie myślałeś nad wycięciem tego czegoś (klamka? półka?) z lewej strony? Może trochę niepotrzebnie odwraca uwagę.
morskie - światło, kadry, kolorki - bardzo fajnie wszystko zagrało, na szczególną uwagę zasługuje 5, ale tu trudno być oryginalnym
kosmita - gdzie go znalazłeś? zdziwiony twoim widokiem - świetny
10 - bardzo mi się podoba, przyciąga wzrok, ma coś w sobie, spojrzenie, sposób kadrowania, fajne
Witam ponownie! Trochę czasu od ostatnich zdjęć minęło... system zmieniony... sentyment do najlepszego forum fotograficznego pozostał. Pierwsze zdjęcia z ostatniego czasu. W najbliższym czasie następne publikacje. Serdecznie pozdrawiam!!!
Najbardziej widzi mi się czwarte zdjęcie, ale mimo wszystko brakuje mi chyba nasycenia, ale kadr piękny!
Czworeczka niezla jako kadr, ale brakuje jej nasycenia.
Mbsz - wszystkie z "ostatniej" wrzutki są bardzo dobre. Świetne kadry.
Pozdrawiam.