no dobra to niech dodają do E-3 i E-30 :-)
pozdr.
Wersja do druku
no dobra to niech dodają do E-3 i E-30 :-)
pozdr.
nie dziwi mnie, że promocja "lojalnościowa" dotyczy zakupu konkretnego sprzętu, w tym przypadku E-30, ale pojmowanie lojalności klienta tylko w zakresie systemu 4/3 to jednak IMHO niefortunne posunięcie Olympusa. A co z klientami, którzy do tej pory używali kilka / naście aparatów Olympus innych systemów ? i chcieliby w chwili obecnej kupić pierwszą lustrzankę cyfrową ? Olympusowi nie zależy na pozyskaniu nowych nabywców E-systemu ?
Widocznie tych użytkowników jest tak mało ze nikt nad tym nie myśli.
Zapewne zależy i marketing Olka podejmuje szereg działań żeby ich pozyskać. Ta określona promocja jest skierowana na dotychczasowych użytkowników E-systemu bo E-30 jako zaawansowany aparat skierowany jest głównie do tych osób, szczególnie w pierwszym okresie sprzedaży jak sadzę. Dla mnie to rozsądna promocja, zawsze w przypadku uzależniania jakiejś oferty od innych czynników znajdzie się ktoś niezadowolony, ktoś kto się nie załapie. Zawsze można się doszukać powodu do narzekań...
Chciałbyś kupić E-30 i skorzystać z tej promocji ale nie możesz bo nie zarejestrowałeś na siebie do tej pory żadnego sprzętu E-systemowego?
Cytat:
Napisał dziekan https://forum.olympusclub.pl/images/...s/viewpost.gif
Polecam biuro Yafi Sport :smile: W tym roku znowu do Livigno śmigamy super organizacja i rozsądna cena na koniec sezonu.
Również polecam Livignio, Boskie warunki, super pogoda,Cytat:
Napisał Koriolan https://forum.olympusclub.pl/images/...s/viewpost.gif
koniec sezonu odpada- tylko ferie szkolne. Zresztą to i tak moje Panie będą jeździć.
Ja wolałbym tam gdzie można jeździć na nartach.. wodnych.
po nartach winka itp. alkohole w rozsądnych cenach[ strefa bezcłowa :-P]
a co do nart wodnych, od zeszłego roku czynny wyciąg w Szczecinku, masz ok. 200 km, sezon ruszy w kwietniu,- zapraszam,może uda mi się jakieś fajne fotki strzelić i zamieścić- marzenie,
ciekawa jestem kiedy ruszy sprzedaż E-30 ?
pozdrawiam
:wink: