Poszukiwania, eksperymenty...to dobrze.
Podoba mi się kadr z płomieniem chociaż za chiny ludowe nie chwytam, co "autor chciał powiedzieć" ;)
Wersja do druku
Poszukiwania, eksperymenty...to dobrze.
Podoba mi się kadr z płomieniem chociaż za chiny ludowe nie chwytam, co "autor chciał powiedzieć" ;)
14 chyba najfajniejszy "żart", ma fajny klimat :)
Robisz bardzo fajne zdjęcia. Tylko proszę - wstawiaj tak, by od razu były oglądalne - nie jako linki do imejdższaka -wtedy odniosę się do każdego, z przyjemnością poświęcę chwilę nad każdym, bo są naprawdę nieszablonowe i interesujące.
(aby wstawić jak mówię, wrzuć bezpośredni link do foty w rozmiarze ok. 800pixli dłuższy bok - ww.blabla.pl/blabla.jpg - pomiędzy )
pozdrawiam
miut
Dzięki. Nie wiem o co ci chodzi z linkami, wstawiałem normalnie zdjęcia i miniatury, może imageshack nawalił przez czas kiedy je oglądałeś
Co do eksperymentów, to próbuję wszystkiego po trochę, tak na wszelki wypadek, ale większość zdjęć robię na swój trochę przekolorowany kiczowaty sposób :grin:
17.
18.
19.
20.
numer 19. powinien być trochę bardziej przycięty, ale nie chce mi się szukać tego zdjęcia na płytach, wrzucam takie jakie już miałem na Imageshack-u.
Ciekawe te lodowe kadry. Na ostatnim osobiście chyba zrezygnowałbym ze słońca i kadrował w poziomie, tak by krawędź była niewiele pod soplem. Nie chcę się mądrzyć, po prostu wpadłem na to przewijając ekran przeglądarki :).
"Żart" dość makabryczny. Najbardziej podoba mi się chyba wersja ze skalpelem.
Pozdrawiam
Heh to nie 3 wersje, to historyjka strzykawka->skalpel->siekiera :grin:
W takim razie nie załapałem, przepraszam. Myślałem, że to raczej trzy sposoby.
W serii z cieniem, listwy w oknie za bardzo wybijają się w kompozycję ręki z przedmiotem (czarne + czarne = masa czarna). Można się czasem pomylić o co chodzi, a siekierkę to słabo widać. Ale pomysł fajny.