Tym razem 2 i 3 a szczególnie 2. Co do jedynki to jak na mój gust za bardzo miedzioryt. Taka obróbka nie do końca mi pasuje choć kadr ciekawy.
Wersja do druku
Tym razem 2 i 3 a szczególnie 2. Co do jedynki to jak na mój gust za bardzo miedzioryt. Taka obróbka nie do końca mi pasuje choć kadr ciekawy.
1 i 2 "moje faworyty" - podobają się, następne mniej...
pierwsze-bardzo, bardzo dobre :) moze lekko bym przechyli, czyli zlapal pion, ale temat, sytuacja i obroka pasi. dalbym do galerii :)
pzdr
Bardzo ładnie.
Szpaler drzew i krzewów z posągiem w tle wolałbym bez sztafażu.
Znowu ciekawie. Miejsce gdzie fotografowałeś wydaje się być urokliwe i dawać możliwość wydobycia interesujących kadrów. Trudno mi wskazać jakieś "ulubione" z drugiej porcji zdjęć. Może nr 2? Lubię zdjęcia drzew, a mi często bardzo trudno przy pomocy aparatu oddać ich majestat i piękno.
Nr 3 chętnie zobaczyłbym w innym świetle, i może w jakiejś delikatnie mroczne stylizacji.
Z ostatnich moim faworytem jest dwójeczka.
Świątecznie,
Swojsko,
Romantycznie,
:mrgreen:
Bardzo fajne zdjęcia robisz.
W drugim z ostatniej serii pokusiłabym się chyba o usunięcie kabli. Ale zdjęcie ma klimat, podobnie jak ostatnie.
Łandie ale...ramy z grube.
Serio, psują mi odbiór. Jeszcze w pierwszym kadrze może być ale w ostatnim przytłaczają obraz.
Klimatyczne faktycznie. Drugie najbardziej mi się podoba ale kable rzeczywiście trochę psują.
Co do ramek to w trzecim chyba była nawet konieczna ze względu na lekko mydlane kolory. Inna sprawa czy tak gruba powinna być. W drugim kwadratowy kadr to też moim zdaniem dobry wybór.
Co do pierwszego mam mieszane uczucia ze względu na drugi plan. Bardziej by mi tam pasowała chałupa niż dom z antenami i kablami. No ale dla zdjęcia go tam nie wybudujesz :)