-
Jestem tutaj nowy i nie zabardzo chcialbym zabierac głos na rowni z starymi klubowiczami, niemniej jednak jest to temat specyficzny, specyficzny bowiem stał sie subkulturą. W zwiazku z tym, ja rezygnuje a jesli chodzi o projekt...ktory lepszy - nie ma nic lepszego niz zrobienie kilkudniowej ankiety na forum dot. tego tematu :)
Pozdrowka.
-
Witam
uważam ze drugi projekt jest OK.
-
...
Ano wreszcie temat poszedl do przodu :P JA oczywiscie jestem takze za taka smycza... Tylko teraz na jakie konto wplacac kase i jaka kwote ? Czekam na dalsze informacje...
A co do projektu to mysle ze ten 1szy jest lepszy ... Tak mi sie wydaje :>
Poooooozdrawiam
-
o kasie i o nr konta powiem za tydzien. Wtedy bede wiedzial co i jak
-
.
oki... czekam... pewnie nie tylko ja :D Pozdrawiam
-
Podobają mi sie oba projekty ze wskazaniem na drugi (większy napis). Sugeruję aby napis "OLYMPUS" był w okolicy szyi jako środek smyczy, a napis www.OlympusClub.pl po obu stronach. Zamawiam dwie smycze.
-
Moim zdaniem napis "www.olympusclub.pl" powinien byc bardziej wyeksponowany niż nazwa firmy.
Uzasadnienie:
Smycz ma być klubowa; jesteśmy "spolecznością" którą łączą aparaty pewnej firmy, lecz firma ta nie wspiera nas, więc nie widzę powodu by jeszcze bardziej ją reklamować (faktycznie istnienie klubu już jest pewną formą reklamy).
Propozycja:
napis olympus - pomniejszyć, zlikwidować podkreślenie
napis www.OlympusClub.pl - powiększyć i ewentualnie dodać podkreślenie
Popieram propozycję Kondiego aby stworzyć ankietę z prostym pytaniem - który projekt.
-
Witam
Drugi projekt podoba mi się bardziej, zresztą jaki by nie był i tak się piszę na 1 sztukę. pozdrawiam
-
Zgadzam sie z niestety skromniejsza czescia forum, ze ciekawszy jest projekt nr 1, Olympus bardziej widoczny, adres klubu subtelniejszy bo mniejszy, zolte "dot`y". Zaklepuje 2 sztuki.
(A)rturo uprzedz odpowiednio wczesniej co (ile), gdzie i jak, zeby wszyscy zdazyli wplacic pieniadze.
Serwus
-
klubowe smycze
witam wszystkich :)
-Ciesze sie ze temat powraca i juz sie nie moge doczekać, szkoda ze dopiero po wakacjach, miłobybyło spotkać kogoś na drugim końcu polski i rozpoznać w nim naszego klubowicza własnie po takiej smyczy. :D
-Jeśli chodzi o projekt to jestem za tym pierwszym, ze względu na brak tego pionowego paska między firmową nazwą a adresem strony.
-pisze sie na dwie takie smycze (gdzie i od kiedy można słac przekazy, jak je opisać :))