Kostki sztuczne?
Wersja do druku
Kostki sztuczne?
Pszczólka mi się nie podoba, na mój gust za płytka GO.
Kostki lodu świetnie skomponowane i wykonane. Ja pewnie ciąłbym ciaśniej ale widzę, że tak jest bardzo dobrze więc może się czegoś nauczę?
Na portretach się nie znam wcale, wiem tylko, że pierwszy mi się podoba a drugi nie.
Kostki lodu świetne, przeciągły moją uwagę na dłużej. Świetny pomysł.
Dziękuję bardzo za komentarze :)
Przepraszam, że odpowiadam po tak długim czasie.......... robota była ;)
Kostki szklane, do kupienia na Allegro po 5 zł sztuka.
Bakstejdż wyglądał mniej więcej tak:
Kostki postawione na szybie od dołu pomalowanej czarnym lakierem nitro. Od tyłu światło naturalne, z prawej lekko od przodu światło z pilota lampy CY100MR (czyli zwykła 60W żarówka z dowolnej lampki). Statyw i naświetlanie zgodne z tym co wyszło w trybie A o ile pamiętam. Obróbka -podciągnięcie koloru, kontrastu, krzywych.
:)
kostki świetne, gratuluję pomysłu i wykonania ;)
Oj daaaaawno zdjęć nie pokazywałem na forum OlyClubu....... czas to zmienić ;-)
Pierwszy śnieg w Łodzi -i pierwszy spacerek z rodzinką ;-) Zabawy było bardzo dużo, radość mojego dziecka po prostu ogromna :-)
http://212.51.209.43/~fatman/weronis...eszka-set2.jpg
Zapraszam też na bloga, gdzie niebawem pojawi się wiecej zimowych zdjęć.....
Pozdrawiam.
Przegapiłem ten wątek. Jak mogłem! Pierwsza seria powala, jest znakomita, szczerze i bez bicia przyznaję się - zazdroszczę Ci tych zdjęć.
Śnieżynka urocza, zdjęcia z fotobloga równie ładne, ale seria pierwsza po prostu jest masakrycznie doskonała, po niej nic już nie jest równie dobre.
Pozdrowienia.
Znaczy Wioska Historyczna ? :-) Mam nadzieję, że ww 2009 nie zawiodę, bo także będę focił ta imprezę, z tym że tym razem bardziej oficjalnie......... więc okazji do dobrych fot będzie znacznie więcej. A może by tak zrobić przy okazji tej imprezy jakieś spotkanie w Łodzi ? W 2008 spotkałem w Arturówku podczas Wioski Historycznej sporo znajomych z CF, niestety z OlyClubu nikogo......
Sposób przedstawienia Wioski Historycznej przedni. Pszczoła ciekawie skąpana w żółci. Kostki lodu wpadają w oko grą światła szczególnie tylnego. Portret dziecka ten pierwszy gdyż naturalna mimika czyni go przyjemnym. Z ostatnich podobają mi sie dwa skrajne.