Trochę OT, ale jak przeczytałem tytuł wątka to zastanawiałem się kto kogo rozdziewiczał :D
Wersja do druku
Trochę OT, ale jak przeczytałem tytuł wątka to zastanawiałem się kto kogo rozdziewiczał :D
UFO w nocy
to z Knoke Heys
i wiatrak
Leżaki mi nie leżą ;-)
Co do fotki z wiatrakiem to powiedz mi po co koniowi uciąłeś zadek? Fajny sztafaż by z niego był ;-)
koń miał być cały ale jechałem wozem konnym po nierównosciach i troszke bujało, przypadek
Wiatrak interesujący i byłby bardzo dobry gdybyś nie ciachnął konia w pół.
Pręgierz - trochę mało kontrastu i wszystko się zlewa, pozwoliłem sobie troszkę pobawić krzywymi, lepsza? Uwydatnia główny obiekt z tła. Jeżeli masz jakiś sprzeciw to usunę. Po za tym to kadrował bym go bardziej od dołu i bliżej.Masz wersje w kolorze? te plamy pod pręgierzem to krew? ;-) Sam jestem początkującym i dobrze żeby ktoś doświadczony to ocenił czy czasem jakieś gafy nie popełniłem :-(
Witam mam w kolorze orginał z więkrzym planem, to wykadrowałem troszke i powiękrzyłem. Orginał mam w domu to moge wstawic całość jutro
oryginał, powiększyć, większy - polecam plugin do Firefoxa, poprawia błędy!
W zasadzie, to wypadałoby cały post na czerwono... :mrgreen:
Nie chcę być nie miły ale to forum foto-olympus a nie ortograficzne, ale ok niech Ci będzie p. nauczycielu j. polskiego. Poprawie sie.
PS. czasem trzeba po byczyć