-
Dzięki za komenty. Nie odwdzięczam się, bo nie czuję się na siłach oceniać innych. Sami rozumiecie.
Miło mi, że a7 się podoba. To mi wskazuje kierunek.
A jeśli chodzi o a 10 to tam są chmury. I rzeczywiście druty psują, wcześniej nie zwróciłem uwagi.
Pozdr
-
a7 - świetne!
A tak ogólnie - witam :)
pzdr
-
3 załącznik(ów)
Jeszcze parę fotek
Spóźniony, ale też witam wszystkich. :grin:
Jeszcze mała porcja zdjęć. Jak jest?
-
nie wiem czy wolno mi tu oceniać, sam swój wątek powinienem przenieść do początkujących.
b1. nie przemawia do mnie nic, ot pijaczki na ławce.
b3. pan nieostry, pies czarna plama.
b4. to mi się podoba. bardzo przyjemna parka, fotogeniczna.
-
Podoba mi się jedynka i trójka. Choć nie jestem ekspertem od streeta to powiem, że są bardzo poprawne - jak dla mnie:)
Co do drugiego to rzeczywiście Pan nie ostry - ale czy to jest najważniejsze w steecie??? chyba nie. Choć tu przeszkadza.
Pozdrawiam
-
Dzięki jeszcze raz.
Cieszę się jak ludzie komentują nawet (a może zwłaszcza) kiedy wytykają błędy.
Pan z pieskiem rzeczywiście nie jest najlepszy. Wynika to chyba z tego, że nie patrzę na swoje zdjęcia "zimnym okiem".
b1 czyli pijaczki - poza mi się podobała mam nadzieję, że nikogo nie obrażę ale kojarzyli mi się z Pietą :|
-
4 załącznik(ów)
To jeszcze porcja parek, panów z pieskami i krakowiaków.
Do b8 mam ochotę dopisać "Niestety tylko jeden się ostał"
-
b5 i b7. To moje typy na tą serię
-
Jak dla mnie b5 - fajny kadr i taką zadumę widać. Ciekawie to wyszło. Natomiast reszta mi nie leży. b6 nieostre , b7 według mnie nie pokazuje nic b8 może by było fajne jakbyś dał większą dziurę i tło ładnie by się rozmyło. a tak to lekki bałagan jest - a mogła być fajna fotka;)
Pozdrawiam
-