Moim zdaniem - wszystkie 4 kadry b. dobre, ale z tymi "oczkami" to przegiąłeś.
Pozdrówka.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Zdecydowanie lepiej.
Powodzenia.
Wersja do druku
Moim zdaniem - wszystkie 4 kadry b. dobre, ale z tymi "oczkami" to przegiąłeś.
Pozdrówka.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Zdecydowanie lepiej.
Powodzenia.
Witam, dzięki za słowa krytyki , faktycznie z tymi oczkami przegiąłem :oops: ,
chciałbym jeszcze pokazać moje pierwsze zdjęcie zrobione moim nowym kitem którego dziś dostarczył mi kurier :grin: Teraz końcu mam dual kita :esystem2:
5
http://images31.fotosik.pl/424/a67e66762e5655c6.jpg
Witam ponownie , po długiej przerwie spowodowanej tym iż nie chcę wrzucać każdej foty jaką ustrzelę zanim nie dojdę do jakiejś większej wprawy , lustrem bawię się od kilku miesięcy i jak narazie zabawa polega na czytaniu książek i wszystkiego co znajdę w necie oraz wypróbowywaniu wskazówek które wyczytam .
Ale mam pytanko odnośnie portrecików ( zapodaje dwie fotki dla przykładu ) chodzi o to na co według Was zwracać uwagę przy tego typu zdjęciach, i jak je trzaskać by budziły zachwyt u innych :lol:
Te dziejsze:
pierwsze przypomina mi stare czasy. Podobne wisiały w zakładach fotograficznych. Taki ładny kicz przciągajacy wzrok :). Za dużo adobe za mało zdjęcia :)
drugie:
moim zdaniem dużo lepsze,choć za duże te oczy, no i jak by sie miało przwrócić na prawą stronę i coś nie tak mi sie je ogląda , może twarz za bardzo kadr wypełnia ?
5 ładnie skadrowana...podoba mi się nawet i prawie jest poprawna.Prawie ponieważ wydaje mi się że troszkę za mała GO jest użyta....ale to już zależy chyba od gustu.
6 i 7 hmmm...ta winieta nie bardzo mi odpowiada.
Więcej nie napiszę ponieważ jakoś ciężko mi się ustosunkowac do tych zdjęć.Wydaje mi się jedynie że lepiej wyjść na zewnątrz i robić zdjęcia dzieciom w naturalnym oświetleniu a nie świecić im w oczy...wychodzi to jakoś tak niezdrowo moim zdaniem...
Pozdrawiam.