Dla mnie za wąsko.
A tak w ogóle to cienko Cie widzę, jak pani Anna tu zajrzy :lol:
Wersja do druku
Dla mnie za wąsko.
A tak w ogóle to cienko Cie widzę, jak pani Anna tu zajrzy :lol:
Aż korci, aby dać buzi :grin: :grin: :grin: :wink: :wink: :wink:
Hades, na miejscu Ani to bym Cię zastrzelił :roll:. Oszpeciłeś śliczną dziewczynę (wiem to, bo widziałem inne zdjęcia). Wstydź się!!!
To ja może dla równowagi wstawię takie zdjęcie co mi pstryknięto 2 dni temu w górkach ;) Z góry mówię - nie przepadam za fotografowaniem mojej osoby z uwagi na moją wadę wzroku (niestety nie dam rady spojrzeć prosto w obiektyw :roll: - chyba, że zrobię tak jak Ty Rafał w avatarze znad okularów) - no, ale koniec końców dałam się namówić. :wink:
Mysikrólik miałem się nie odzywać, ale co za bzdurne kompleksy !!!!:evil:
Czemu kobiety maja wyobrażenie piękna w stylu katalogowe mydełko willow32 (przepraszam willow32, chodzi mi o cały ten zgiełk FasionTV , gazety reklamy itd nie o Ciebie). Przeszkadza wam, że widać włosek, dołeczek czy pryszcz....
Nic tylko w **** lać. A to dlatego, że kto jak kto to wy i Ty Mysikrólik powinnaś wiedzieć że nie na tym polega piękno, zwłaszcza kobiety.
Mysikrólik umiesz dostrzec piękno wokół Ciebie. Postaraj się dostrzec je i u siebie. Ponieważ jest ono w Tobie.
pozdrawiam
Zibi bardzo ładnie to napisałeś, ale gdzie ja coś wspomniałam o kompleksach? :wink:
PS Fota wyżej nie jest obrabiana, tylko zmniejszona i wyostrzona, co dowodzi, że nie mam kompleksu na punkcie plastiku. :wink:
Chłopaki, ale Wam się chyba należy lampa za brak czytania ze zrozumieniem... :roll:
Nie widzę tutaj zakompleksionej Ani oraz nie widzę, aby Hades kogoś oszpecił. :eek:
Mysi, o winie pamiętam - przy okazji skoczę po mikulovskie, rosnące w słońcu na zboczach Palavy :)