Kilka fotek z wyprawy do ZOO w Ostrawie. Skomentujcie..., jeśli warto.
Wersja do druku
Kilka fotek z wyprawy do ZOO w Ostrawie. Skomentujcie..., jeśli warto.
Całkiem ładne fotki, poza może paroma drobiazgami: pierwsze dwa szkoda, że ucięte nogi i pazurki :-), kraty chyba bym wyprostował (poza tym smutne :-( )
Najbardziej podoba mi się trzecie - struś - bardzo dobra ostrość, ładnie rozmyte tło i ładny kadr.
Pierwsze trzy: jak krzwoj,
co do krat-
szympans, dobrze oddaje smutek małpy wklejonej w kraty (kraty należałob wyprostować)
kot, niestety jest za daleko od krat i prawie go z za nich, nie widać (kraty b. krzywe ale to już nie ma znaczenia
Dzięki za skomentowanie.
Macie rację, te kraty powinieniem wyprostować (albo zwrócić na to uwagę przy foceniu).
Krzwoj: I małpka i kot, zwróciły moją uwagę właśnie tym smutkiem...
i celowo te kraty przy kocie są tak mocno widoczne - w zoo, zawsze mam mieszane uczucia: cieszę się, że mogę pooglądać zwierzaki, a z drugiej strony jest mi ich żal, że życie spędzają za kratami.
jak dla mnie 3 bezbledna... naprawde ladny profilk strusia :)
B2 mi się podoba, tylko niestety na białych piórach widać przepalenia
Dorzucam kolejne ... chyba zima idzie...
Cóś zmarznięte te gołębie :)
Całkiem ładnie, tylko na drugi raz poszukaj bardziej jednolitego tła. To pomarańczowe coś bardzo rozprasza.
PS Proszę też zmień kolor podpisu zgodnie z regulaminem.
Mysikrólik:
Kolor zmieniony.
Tak, rzeczywiście ten pomarańcz trochę rozprasza, ale starałem się uchwyciś te dwa gołębie w takiej akurat pozie. (Pani z wózkiem nie chciała opuścić kadru :)).
Starałem się go rozmyć mocno.
Powiedz, jak sprawuje Ci się ZD 70-300 do fotografii przyrodniczej? Czy te 300mm wystarczające jest? Jak z utrzymaniem tego na długiej ogniskowej? Bo przecież nie zawsze masz ze sobą statyw.