Kto wygrał ??? :shock: :mrgreen:
Komu gratulować ??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dobrze, będę pierwszym "gratulantem" :mrgreen:
Gratulacje dla zwycięzcy !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Chwała pokonanym ! :mrgreen:
Wersja do druku
Kto wygrał ??? :shock: :mrgreen:
Komu gratulować ??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dobrze, będę pierwszym "gratulantem" :mrgreen:
Gratulacje dla zwycięzcy !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Chwała pokonanym ! :mrgreen:
Trzy prace wpadły w oko swoimi wizjami. W kratkach też trzy ptaszki na te prace.
Zwycięzcą edycji 22/2018 został andtor2
(czyli moja skromna osoba:) )
(praca 6)
Załącznik 206459
Miejsce 2
Ola_Olga (praca 7)
Załącznik 206460
Miejsce 3
helmuth (praca 9)
Załącznik 206461
Dziękuję wszystkim uczestnikom, jak i tylko głosującym, za udział w zabawie i głosy na moją pracę.
Fajnie było zobaczyć tyle ciekawych wersji tego mojego zdjęcia.
Miałem farta, że akurat moja wizja przypadła do gustu głosującym.
Tak myślę, że w tym roku zrobimy jeszcze jedną edycję, a następną (cykl 10 popRAWek) już po nowym roku.
Gratki dla zwycięzcy i oklaski za II i III miejsce.
Pierwsze miejsce - czysta sielanka, ciekawe czym autor wzmacniał wizje. Gratulacje !!! :mrgreen:
Drugie miejsce - śliczna pupa, ciekawe czyja. :-P Gratulacje !! :mrgreen:
Trzecie miejsce - inspiracja krymska. :shock: Gratulacje ! :mrgreen:
Moja wizja po rumie z Martyniki znalazła tylko jednego fana, dziękuję za głos. :mrgreen:
Jeśli chodzi o moją pracę to wizję miałem od samego początku, bez "wzmacniaczy":) Wykonanie, nieco czasu mi zajęło tak ok. 3 czy 4 godz. Większość tych mew pochodzi z jednego mojego innego zdjęcia i były w takim układzie jak teraz są. Najtrudniejsze było dobrać wielkość tego kutra co by zbyt sztucznie nie wyglądało i chyba mógłby być nieco większy, lub bardziej oddalony.
Co do pracy nr9 helmutha sądzę lepiej by wyglądała gdyby nie była aż tak "przydymiona", a bardziej wyraźna z lepszym kontrastem.
Ciekawa wizja, na którą między innymi głosowałem to praca nr 5 Mirka63. Z uwag, to te wiatraki trochę za małą ostrość (może jakość) mają, chyba z mniejszego zdjęcia były wklejone.
Gratulacje :)
ja mojej pracy nie wysłałem, bo jeszcze się nie naumiałem takich sztuczek :)
Załącznik 206469
Wydaje mi się, że oddałem głosy na trzy zwycięskie prace. Nie mogę sprawdzić bo tylko z tabletu.
Gratulacje :)