A ja zgadzam się z Olą :-)
Wersja do druku
no trzeb przyznać - rozbujałeś tą machinę poprawkową ;)
i chwała Ci za to
ja już głosu nie dołożę, dwa razy nie można, lewych kont bez narażenia się na bana też robić się nie da ;)
pozostaje liczyć na innych co nie głosowali ;)
Dziękuje za miłe słowa, od pań zwłaszcza:). Chciałbym aby to się bardziej rozbujało i jak mogę to się staram, ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Mam tu na myśli głównie frekwencję, zwłaszcza w głosowaniu bo ta w uczestnictwie nie jest aż taka zła (jak na nasze forum).
Edit.
Miło dostawać głosy, ale wypadałoby też samemu głos / głosy przydzielać, takie moje zdanie. Oczywiście szanuję odmienne zdanie, że jak biorę udział to nie głosuje, tylko jaka wówczas będzie frekwencja głosujących ?...jakby każdy z uczestników miał taki pogląd... (tak na szybko co policzyłem byłaby frekwencja 5 głosujących na tą chwilę)
PS.
Przykre, że tak mało z funkcyjnych osób na forum jest aktywnych w głosowaniach. "Pretensje":wink: mam głównie do mojego poprzednika prowadzącego tą zabawę kol. @Saboor 'a, a może adminowi nie wypada...:wink:
Bardzo słuszna uwaga :). Tryb wybieramy osobiście, niezależnie od tego czy jest nim destrukcja czy ochrona.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Czemu Twój tryb życia nie sprzyja?
Włącz tryb (samo)ochrony i pociągnij jeszcze co najmniej z setkę :). Myślę, że obie strony będą zadowolone :), zwłaszcza gdy będziesz prowadził ten wesoły kramik.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Kolejna celna uwaga :smile:
Brawo.
[QUOTE=Saboor;1337738]Jak nie wypada - znaczy: nieźle się trzyma! :mrgreen:
Już się poprawiam. :oops:[/QUOTE]
Dobrze, że się zawstydziłeś. :mrgreen:
No a co mam zrobić, jak czasem opada...Cytat:
Zamieszczone przez henry1