Niestety napisał po fakcie. :mrgreen:
Głosujący będą mieli ostanie zdanie.
To pierwsza moja panorama, od czegoś trzeba zacząć. :mrgreen:
Najlepiej uczyć się na cudzych błędach, ale w tym przypadku nauka będzie na własnych. :mrgreen:
Wersja do druku
Optuje za wydluzeniem przesylania fot do 3 rano ;)
Niestety dopiero w sobote poznym wieczorem dotre do domu i jak bede w stanie chetnie usiade do tej poprawki, ale do polnocy na bank sie nie wyrobie..
Jest tez opcja ze nie zdaze :( niemniej fajnie by bylo jakby mozna bylo wyslac troche po polnocy..
@andtor2 ma dobre serce i na pewno poczeka na Twoją wersję:)
Lubię:)
Nie ma większego problemu i tak nie planowałem wstawiania wątku z głosowaniem po północy, a raczej z rana. W związku z tym wydłużamy o 6 godzin czas/termin na wysłanie pracy. Ta informacja pojawi się za chwilę także w pierwszym poście.
jeśli @Saboor ma czas, to także proszę o zmianę terminu na belce do 15. 04. 2018 (niedziela) godzina 6:00. Lub tylko o dodanie informacji, że wydłużono termin na przyjmowanie prac o 6 godzin.
Tak w ogóle mało prac ( nie przekroczone 10 na tą chwilę), tym bardziej chętnie poczekam nawet na jedną więcej:).
Zrobione.
Kłaniam się. :)
Ładnie to ująłeś w informacji na belce:)
Z swej strony dodam, jeśli ktoś miałby ochotę na podmianę pracy i wyśle do tego terminu pracę zgodną z regulaminem to także nie ma większego problemu. Co najwyżej straci pozycję kolejności (zazwyczaj prace są w kolejności jak wpłynęły na skrzynkę)
Napisałem "zazwyczaj" bo uzurpuję sobie prawo:) (czasami, ale bardzo rzadko) do małych zmian, aby z wątku nie wynikało, która praca jakiego jest autora.