Można, zagłosowałeś. Będąc zalogowanym te numery prac na które głosowałeś, powinny być wyróżnione czcionką kursywą. Wyloguj się, zaloguj i sprawdź.
Wersja do druku
Załącznik 197219
Co źle robię? :roll:
Z obrazka wynika, że głosowałeś na 1, 6, 12, 17. Więcej nie widać.
Czy ja naprawdę tak niezrozumiale napisałem:cry: (muszę jeszcze pogrubić czcionkę ?):
Czy nie widzisz tej kursywy przy numerkach 1, 6, 12, 17... (mam wszystkie wymienić ? )
PS.
Wszystkie wyniki zobaczysz po zakończeniu głosowania, tak samo było w pierwszej części Edycji Specjalnej i od dawna tak jest w forumowej popRAWce.
Sprawdziłem, głosowałeś.
Została doba na głosowanie. Nie muszę chyba pisać, że na Olympusclub najsłabsza frekwencja głosujących ...
Stawia to pod dużym znakiem zapytania ewentualne powtórzenie takiej zabawy na 3 fora. Jutro nie będę mógł ogłosić wyników i rozpocząć 3 części Edycji Specjalnej. Zrobi to Jacek, ewentualnie rozpoczęcie 3 części zostanie przełożone na następny dzień.
przedłużcie to głosowanie, okres świąteczno-noworoczny to czas urlopów, wyjazdów bliższych i dalszych itd.
Do 6 stycznia
fajne jest to że poprawka jest dynamiczna
niemniej to też powoduje że nie zawsze ma się czas by przygotować pracę i ją wysłać
szczerze na forum ostatni raz byłam sporo przed świętami
zapowiedziałeś że poprawki w tym roku już niet - więc nawet nie zaglądałam czy pojawił się w tym dziale jakiś nowy wątek
dlatego też przeoczyłam te wszystkie poprawkowo specjalnościowe cuda..
fajna zabawa - nie zaprzestawałabym ze względu na wynik - bo ten mógł się wziąć z gorącego okresu świąteczno końcorokowego ;)
PS sugeruję tez by nie kończyć wysyłki prac o 18 - tylko do końca dnia czyli do 24 - wówczas wystawienie prac do głosowania zrobisz dnia następnego..