Koty chyba są najlepsze z dotychczas zamieszczonych przez Ciebie zdjęć.
Wersja do druku
Koty chyba są najlepsze z dotychczas zamieszczonych przez Ciebie zdjęć.
:mrgreen:
Czyli dalej mogę robić porządki na swoim dysku twardym? ;)
Bardzo fajne kotki :)
he he fajne kociaki, ładnie skomponowane. Nawet ta przyciężkawa rama nie przeszkadza
Tak to jak na razie najlepsze Twoje zdjęcie na tym forum.
Jakoś umknął mi dotychczas ten wątek. Dla mnie trójka najświetniejsza. Ogólna uwaga - bardzo ładnie komponujesz kadry.
Dzięki Panowie (bo Panie tu chyba nie zostawiły po sobie śladu) :D Muszę przyznać, że do założenia tego wątku i do uporządkowania swoich fot "zmusiło" mnie oglądanie zdjęć Olymaniaków. No i atmosfera panująca na forum bardzo mi przypadła do gustu :) Bo te wszystkie wielkie portale w stylu onePhoto czy Digart - to kombajny straszne. A tutaj tak kameralnie jest... I wszelkie uwagi są bardzo pomocne przy rozwijaniu swoich umiejętności. Po prostu patrzę na swoje zdjęcia nowym spojrzeniem...
Oly Rulez jednym słowem- nie tylko jeśli chodzi o sprzęt a również o ich użytkowników :] A dzisiaj Plumek ZD40-150 od Ciebie przejdzie prawdziwy chrzest bojowy na koszykówce aż sie obawiam czy uda mi się zrobić choć kilka dobrych strzałów heh
Ok. Był wreszcie nastrój na małą wycieczkę z okazji świecącego słońca.
Tym razem więc nic z archiwum, za to 3 prawie świeżutkie zdjątka (bo z niedzieli) :)
9/ Wieża
10/ Wejście
I w kategorii "Z przymróżeniem oka..."
11/ Gdzie te dranie, co mi podziurawiły oponę?!
latarnia na zdjęciu nr 3 jest świetna ma swój klimat, dziewczyna na plaży miłe zdjęcie bez większych treści, nad torami pomysłowe i zgrabnie wykonane, koty w swoisty dla siebie sposób zapozowały a ponadto dopełniły kadr, wieża nie za bardzo przypadła do gustu, wejście tylko pod kątem planowania kadru, gdzie te dranie trochę tu nie pasuje bo widać, że powietrza w kołach nie brakuje natomiast podoba mi się kontrast pomiedzy nobliwym wyglądem kobiety a nie pasującym do tego rowerem. Pozdrawiam.