raczej pięcio- ptyk :mrgreen:
Wersja do druku
raczej pięcio- ptyk :mrgreen:
CHyba pentatyk ;;p
za szeroko i za centralnie
edit: pentaptyk oczywiście miało być :)
pentaptyk ? :roll: ;) :mrgreen:
może bw?
A wiesz że nie pomyślałem o BW :oops: . Spróbuje, zobaczymy co z tego mi wyjdzie :DCytat:
Zamieszczone przez radlakos
pozwoliłem sobie troszkę fotkę pojechac HDR bo ciemnawa mi się wydawała :) - jakby coś nie pasowało zaraz usunę.Cytat:
Zamieszczone przez magnum
Nie ma problemu - zawsze jestem otwarty na propozycje itp. Mam na razie tylko 12 calową matrycę w starym dellu i cieżko mi ocenić efekty wywołania rawa, wyostrzenia fotek itp. Jasna też mi sie podoba (sam kombinowałem przy wywolaniu) ale stwierdziłem ze chcialem pokazać to dzisiejsze poźne popoludnie z zachmurzonym niebem i wyraźnymi cieniami. Właśnie to mi sie podoba w rawie że można trochę pokombinować ;)
kąpiel szpaka całkiem przyjemna relacja lecz z uwagi na znaczną szerokość kadru nie porywa, 12- oddanie pogody udane lecz czy w relacji z torowiskiem stanowi to spójny temat nie jestem przekonany i raczej sceptycznie do tego kadru podchodzę. W przetworzeniu przez Dziekana zdjęcie jest bardziej wyraziste jeżeli chodzi o techniczne aspekty torowiska i stanowi swojego rodzaju dokument ale z kolei zgrabnie pokazuje możliwości HDR. Pozdrawiam.
Dzięki za komentarz. Akturat torowisko miało podkreślić perspektywe nieba z chmurami (wydłużyć ją) tak jak na innych tego typu zdjęciach jest pokazana np. dorga czy scieżka w polach. Byc może źle to pokazalem i inaczej odbieram swoje zdjęcie niż inni.
Pozdrawiam