Fajna wrzutka ze wskazaniem na kolor, zgadzam się z opinią wyżej, że "gaz" może lepiej wypaść w kwadracie.
Wersja do druku
Fajna wrzutka ze wskazaniem na kolor, zgadzam się z opinią wyżej, że "gaz" może lepiej wypaść w kwadracie.
Podobają mi się trzy ostatnie zdjęcia. Gazowe zostawiłbym w spokoju, fajna kompozycja.
Podoba mi sie ostatnia wrzutka :-)
Szaro-różowe najbardziej przyciągnęło moje oko. Jakieś skojarzenia się dadzą upleść - ludzie na tle geometrii, swobodny chód, parzystośc istot i precyzyjny chłód geometrii - techniki, która im towarzyszy, jest tłem, niezbędnością, szyfrem, tajemnicą.
Cha, tak sobie kojarzę. Podoba mi się kolor i kompozycja. Dobra kompozycja powinna być prosta jak w polskiej szkole plakatu (dawne czasy), a jednocześnie złożona, różnorodna, intensywna w przekazie.
ta fotka, to bardzo porządne ćwiczonko, wręcz podręcznikowe.
Pzdr. TJ
Kapitalna ta ostatnia wrzuta. "Gaz" mnie zaskoczył. Zupełnie nie spodziewałam się takiej foty ;)
Cała ostatnia seria bardzo ciekawa. Podoba mi się to pierwsze. Wyczekane na kogoś kto będzie szedł schodami?
Fiolet ,fiolet , fiolet- tylko tyle napiszę :grin:
Dużo dobrego widać w Twoim wątku.
Dzisiejszy dzien w wiekszej czesci przeznaczam na ogladanie zaleglosci z twojego watku - z przyjemnoscia zauwazam, zie sie rozfocilas szefowo :)
Wrazenia wyleje z siebie jak skoncze :)