Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Slawec dzięki:), dodam jeszcze stonkę .. Ładna. Dodam od siebie swoje zimowe testy ciągłości ruchu ręki czasem zwane panningiem.
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Tak na jedny napewno ale na tym dla wysłanników do boga to nie. zawsze można spróbować, w tym roku też latają. A moim zdaniem warto, jest specyficzny klimat.
To odemnie namiastka paningu:):)
Cytat: Zamieszczone przez Mouson zawsze można spróbować, w tym roku też latają. A moim zdaniem warto, jest specyficzny klimat. Wiem wiem chciałbym tam pojechać ale jest przeszkoda:)
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Wiem wiem chciałbym tam pojechać ale jest przeszkoda:) przeszkody są po to aby je starać się pokonać i dołączyć do tej, w sumie jak na pokazy niewielkiej, garstki kilku tysięcy.
Mouson grilowe fajne .Slawec stonka swietna.
Cytat: Zamieszczone przez Mouson garstki kilku tysięcy. "Wysłanników boga" tak nazywam tych co tam siedzą.
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew "Wysłanników boga" tak nazywam tych co tam siedzą. aj tam, aj tam, zwykłe ludzie to są.
Cytat: Zamieszczone przez Mouson aj tam, aj tam, zwykłe ludzie to są. Wiem o tym;)
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew To odemnie namiastka paningu:):) to jeszcze jedna ode mnie.