748- jedyne skojarzenie i to z przekąsem, to: L'Arca Di Noe XXI wieku, czyli wszystko na sprzedaż
Ostatnie jak gdyby nigdy nic, tylko te pasy u nóg potęgują wrażenie przywiązania/ przykucia do wózka
Podobają się
Wersja do druku
748- jedyne skojarzenie i to z przekąsem, to: L'Arca Di Noe XXI wieku, czyli wszystko na sprzedaż
Ostatnie jak gdyby nigdy nic, tylko te pasy u nóg potęgują wrażenie przywiązania/ przykucia do wózka
Podobają się
Dzięki za komentsy. Kolejna fota:
750
Gruby jest w dechę. Szkoda że trochę przycięty, ale rozumiem że nie zmieścił się w kadrze (co zresztą nie dziwi).
Flip i Flap ;)
Kadr ok... ale obróbka nie na miejscu... kłóci się po prostu z "nowoczesnym" strojem :/
hehe, fajny kontrast grupy i chudy :D podoba mi się ;)
Pan z lewej strony ma ciekawe buty :) Przyglądam się Twoim zdjęciom...umiesz obserwowac ludzi.
Witam
Poziom jak zwykle bardzo wysoki, choć szczerze mówiąc nie mnie to oceniać. Za to mogę się przyznać, że z ostatnich najbardziej trafiły do mnie "Grunwald" i "Pani na wózku". Zdjęcia bardzo różne, wywołujące zupełnie inne emocje. Jedno lekkie, wręcz humorystyczne, drugie skłania do refleksji.
Pozdrawiam
mnie takie kadry od razu wprawiają w lepszy nastrój, bo wesoło na ulicy a to się udziela.
fajne, fajne :)