Swego czasu, całkiem niedawno zresztą, przyszło mi wykonać serię zdjęć w potężnej hali drukarni Elanders.
Kilka kadrów poniżej.
260.
261.
262.
263.
264.
265.
266.
Wersja do druku
Swego czasu, całkiem niedawno zresztą, przyszło mi wykonać serię zdjęć w potężnej hali drukarni Elanders.
Kilka kadrów poniżej.
260.
261.
262.
263.
264.
265.
266.
mega ciekawe - bardzo mi się podobają foty z takich miejscówek gdzie zapewne nigdy mi nie będzie dane być...
największą uwagę zwróciłam na 262 i 263 le ostatnie też najssss :)
Jak bym był w pracy :) Nawet nie przyszło mi do głowy żeby z drukarni zrobić plener foto :)
258 - świetne, drukarnia ciekawa, warto by może powalczyć jeszcze z tematem
Nie podzielam zachwytu nad sesją z drukarnią - całość czyli podejście do tematu, kadry, obróbka, walka z światłem zastanym - przeciętne. Przez różnorodne warunki oświetleniowe po pokazaniu zdjęć po sobie mam wrażenie niespójności. Może to dobrze wygląda na kolejnych stronach folderu czy różnych stronach internetowych gdzie wykorzystuje się jedną fotę z serii ale jako całość nie gra.
Szkoda, że nie podzielasz. Jak nie wiesz dlaczego szkoda to niebawem się dowiesz:-) To oczywiście żart ale jest w nim coś z prawdy:-)
Dziękuję za odwiedziny i komentarze. Oczywiście, te pozytywne najbardziej cieszą, ale miło jest zobaczyć każdą opinię. ;)
Jan_S, tego materiału jest dużo więcej, jednak wybrałem tylko kilka, które uznałem za najciekawsze. A możliwe, że nadarzy się jeszcze okazja pobawić się tam :)
Tym razem z wieczornych spacerów po mieście...
267.
268.
269.
Piękna ostatnia wrzuta a w szczególności ostatnie zdjęcie.