Załącznik 83271 Witam Dziękuje panowie : ) a Teraz moje Auto dzisiejsze czekam na szczere opinie
Wersja do druku
Załącznik 83271 Witam Dziękuje panowie : ) a Teraz moje Auto dzisiejsze czekam na szczere opinie
Jak na mój gust troche za ciemno i tak jak Mirek sądzę, jeszcze lekko przeostrzone.
Mniejsza kompresja też by nie zaszkodziła.
Przepraszam ale mialem spore problemy z edycja posty i nie moglem ponumerować zdjęć . Pozdrawiam czeklam na wasze opinie :)
Nie wiem - moim zdaniem, ale podkreślam - moim - zdjęciom cz.b. odebrałeś to co najpiękniejsze - życie.
Lubisz długie czasy - pierwsze ma prawie idealnie dobrany - nie za bardzo woda rozmemłana, widać że żyje. No może ciut za długi czas, ale minimalnie.
Jeszcze 9 bym wyróżnił.
1 Załącznik 838492 Załącznik 83850 3 Załącznik 838524 Załącznik 83851Dziękuje za wizyte i podzielenie sie opinią .Czyli BW na nie :P ok to może nieco Deszczowego miasta
Z krajobrazowej wrzuty podoba mi się dość nr 3, ale sam bym raczej inaczej kadrował, wykorzystał linie horyzontu i tego człowieka bardziej.
Coś może w ten deseń:
Załącznik 83912
Pozdrawiam
Thomasso
ciekawa ta mazana uliczna seria - 1 i 3 zwłaszcza
Z górskich bardzo mi się podoba 4 (cz-b). Kolorowe ładne, ale dla mnie gorsze.
Z miejskich 1 i 3, potem ... 4, potem .......................... dopiero 2.
Pozdr
1 - jeden jest bezbłędne :)
Tez jestem za jedynka.
Te krajobrazowe najbardziej mnie interesują wiec wyróżnię z posta 1106 zdjecia nr 3 i 4; z posta 1111 nr - 1-5; a z posta 1124 nr 4-5 i 7-8. Duże brawa.
Załącznik 84166 Dziękuje panowie naprawdę miło to się czyta dzięki waszej skąd inąd namowie zdjęcie z Luasa czyli miejskiego środka lokomocji w Dublinie .Coś w rodzaju naszego tramwaju niskopodłogowego wyladowało w galerii pozdrawiam i na dobranoc ma dla was coś jeszcze zdjęcie z wczoraj padało i wiało a morze było wzburzone .
Tyż ładne.
U Ciebie na zielonej wyspie to bezchmurnego nieba nie uświadczysz (sądząc po zdjęciach)?
Pozdr
Czasem potrafi być bez ani jednej chmurki na niebie .Często tak bywa czasie poranków i wtedy cała zabawa to zaledwie kilka minut ,potem światło jest już za ostre .A w ciągu dnia chmurki to wielki sprzymierzeniec tyle ze bardzo często z tych chmurek pada deszczyk i wtedy jest już mniej przyjemnie
Zima nie ustępuje więc może jeszcze kilka zdjęć ,rzeka Dunajec Załącznik 84276
fajne to w większości, podoba mi się . Widać, że włożyłeś trochę pracy.... w niektóre :) chce Ci się , nie tak jak mnie....
jeżeli chodzi o kolorowe zdjęcia z gór - to w większości dla mnie są ciut przesadzone w obróbce... np. z posta #1124 zdjęcie 8 i 9 (dla mnie przesadnie wydobyłeś kolory...)
za to fota ostatnia z tego posta jak i 3 i 7)tylko wydaje mi się że 7 ciut leci) są już bardzo na tak
podoba się też autoportret - ja lubię jak jest ciemno na takich zdjęciach (poza tym na portretach i auto... to sie nie znam ;) )
Witam wszystkich czas najwyższy było zabrać swojego EPL-1 w góry .Wykorzystując dzień wolny od pracy i pogodę która była za oknem postanowiłem ruszyć w miejsce niesamowite jedno z głównych miejsc w które wyruszając turyści odwiedzający Dublin i jego okolice .Miejsce to nazywa się Glendalough , a położone jest w górach Wicklow .To co chce wam dzisiaj zademonstrować to zaledwie kilka zdjęć z tego przepięknego miejsca .I w końcu udało się dorwać nieco śniegu ale to w dalszej części opowieści z Irlandzkich Gór .Zapraszam do podzielenia się swoimi opiniami i spostrzeżeniami na temat moich prac
P.S od tego momętu zaczynam numerowć zdjecia zobaczymy jak mi to wyjdzie :P 1 Załącznik 84994 2Załącznik 849953Załącznik 84996 4Załącznik 84997 5 Załącznik 84998
Dunajec bardzo podoba mi się. Z ostatniej serii najbardziej ostatnie. Ale i na pozostałych jest na co popatrzeć.
Dunajec mocny, mroczny. Z irlandzkich gór jak to zwykle w moim przypadku - wolę cz-b. Choć do koloru wcale się nie przyczepiam ;)
Pozdr
Maćku, kolor to piękno gór - nie zabieraj go. A jeśli już, rób dubleta. Bardzo proszę :)
Plus na nr 3 i 5
Dziekuje panowie koloru będzie jeszcze kilka bez obaz :) pozdrawiam i zapraszam
jak zwykle bardzo fajne foty, jeszcze!
pozdrowionka
Witam Bardzo dziekuje wiecej bedzie jak wroce z pracy :) ,A ciagnie mnie w tamte strony znowu.Dzisiaj planuje zakup uchwytu (Cokina ) do 9-18 polara bo moj stary sie porysowal ,nie sam :( ale juz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem oraz nowego ND polowkowego .Wszystko sie ostatnio mi posypalo nawet statyw i tu potwierdza sie zdanie co ,,tanie to drogie ..
co do wrzuty to ja za Bodzipem
kolor dużo lepszy :)
też 3 i 5
te złote kolory na tych krajobrazach są niebywałe
a BW IMO za bardzo sPSute
6Załącznik 85040 7Załącznik 85041 8Załącznik 85042 9Załącznik 85043 10Załącznik 85044 11 Załącznik 85045 Witam i Dziekuje ok wiecej koloru :)
Świetna wrzutka. Jestem tu zdecydowanie za kolorem :)
Bardzo ładne kadry. Pięknie tam.
Też to miałem napisać - pięknie tam macie, nawet z tymi wrednymi chmurami.
Znasz Kubę Paciochę ? - też tam mieszka. Pstryka Canonem ... jakimś :D
Zresztą, głupio się pytam - tam więcej polaków niż tubylców :mrgreen:
jakoś chyba 10 najbliższa mi ..
piękne kolory zarówno niebo jak i pierwszy plan
nic tylko chcieć więcej :)
ok to ostatnia dzisiaj Dziękuje i pozdrawiam 12 Załącznik 85057
choć chyba mimo wszystko kadrowałabym nieco inaczej to i tak mi się podoba ;)
tęsknie bardzo za tego typu widokami może po części również z tego to wynika..