Odp: Raport o stanie Wisły
klikacz i adambieg - fajne te Wasze ostatnie wrzutki. U mnie nic się nie dzieje poza wysokim stanem. Lub za mało szukam ;)
Kasiu ...widzę, że warunki do startu i lądowania trudne. Ptaszory jak by zdezorientowane :-)
Dziś u nas tak samo. Mgła, mgła...
Adaś. Czekam na światełko. Te korzenie pobudzają wyobraźnie o sile natury ...
Ostatnie dwie wrzitki @k... i @a...swietne :-)
klikacz, adambieg fajne zdjęcia. Sam ostatnio nie mogłem wybrać sie nad Wisłę, dopadł mnie jakiś wirus i trzeba było siedzieć w domu, ale jak patrzę na Wasze zdjecia, to aż mnie nosi :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Dobrze szukasz. Bryndza:D
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
Trochę sie woda podniesie to te Bodzipowe dziwy i do Was dopłyną...
1 załącznik(ów)
U nas jeszcze trochę zapasu na wodę zostało:
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
fajna mglista seria, 87 mi najbardziej się widzi
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Świetne mgiełki i śnieg:shock: U mnie raczej szaro, śniegu brak za to tu i ówdzie woda na łąkach stoi. 87 i 89 bardzo mi się podobają.
Bodzip nie żartował, wrzucił patyka do Wisły... Oj nie o takim patyku była mowa:mrgreen: a z balotem słomy to już przesada:wink:
Tera wsiadaj w "hiszpańską strzałę" i proszę mnie tu posprzątać:-P
91.
92.
93.
94.
Załącznik 81145Załącznik 81146Załącznik 81147Załącznik 81148
Masz rację, sam upominam a potem sam daje ciała i o numerkach nie pamiętam. Dobrze, że XZ1 znalazł użytkownika, mały aparat a zapora wielka. Zdjęcia fajne. Przydała by się jeszcze wzburzona woda z góry złapana.
Bogdan jak już coś robi to z rozmachem... :)
Fajna cała seria, masz co focić choć lepiej było by by rzeka jednak swojego koryta się trzymała niż wylewała zbyt mocno.
no te ostatnie wrzuty Adama i Klikacza extra :) :) :)
co do
Cytat:
Zamieszczone przez adambieg
Albo Ulę poprosimy, żeby uwolniła świnię z Krakowa
jakbym uwolniła świnię to obawiam się że długo byście się starali o uwolnienia mnie z miejsca gdzie jednolite kraty widać ;)
Cytat:
Zamieszczone przez adambieg
Bodzip nie żartował, wrzucił patyka do Wisły... Oj nie o takim patyku była mowa a z balotem słomy to już przesada
Tera wsiadaj w "hiszpańską strzałę" i proszę mnie tu posprzątać
Bodzio wrzucił pewnie jeszcze na Szczepana w 2012 - toż to stara tradycja żeby śmiecić tego dnia ;)
i bynajmniej po sobie się nie sprząta wtedy ;)