Wezmę to pod uwagę, chociaż ostatnio w tym celu napchałem po obiektyw pełno ostrych żyletek :)
Wersja do druku
Wezmę to pod uwagę, chociaż ostatnio w tym celu napchałem po obiektyw pełno ostrych żyletek :)
Załącznik 76987Zyletki to przeszlosc.:mrgreen::mrgreen:
Masz rację...upchnę swoją maszynkę Philpsa :)
Czarek, orzeszku coś Ty z aparatem wyczynił:?::grin:
Wolną amerykankę :)
Szaleć to trzaaaaaaa umieć ;)
No dobra, dzisiaj grzecznie, normalnie i bez zbytnich szaleństw to co ocalało i dało się odratować :)
164. Dzień
Załącznik 77032
165. Wieczór
Załącznik 77034
166. Noc
Załącznik 77035
167. Tu i tam mini panoramejka.
Załącznik 77033
168. Biała skała się z wody wyłaniała.
Załącznik 77036
169. Przez okulary przeciwsłoneczne.
Załącznik 77037
170. No i słoneczko sobie zachodzi aby gdzieś indziej wschodzić :)
Załącznik 77038
ok, a teraz pokaż jak te zdjęcia powinny wyglądać a'la CzaRmaX
Ty mnie nawet nie denerwuj z powodów, które już wymieniłem i zacytuję jeszcze raz.
Ale, że mi już po pewny czasie przeszło to takie malutkie a'la :)
171.
Załącznik 77045
no widzisz, jak się postarasz to potrafisz :)
mam nadzieję że się nie obrazisz za to co napiszę: zaglądając do Twojego wątku nie spodziewam się zobaczyć doskonałych fotograii, wyrafinowanych artystycznie, niebanalnych tematycznie no i "całego mamułania" (cytat z klasyki). W Twoich zdjęciach oczekuję pomysłów - zakręconych, zwariowanych, a czasem całkowicie porąbanych. Takich zdjęć dawałeś tu już sporo - banalny kadr + jakiś całkiem banalny efekt z fotoszopa w Twoim wydaniu sprawia, że jak się człowiek na to popatrzy to mu się weselej robi :) mam nadzieję że tych pomysłów Ci nie zabraknie
pozdrawiam
Lubię jak się ludziom weselej robi daje mi to dużo frajdy :). Nie mam kiedy robić jakiś bardziej wyszukanych zdjęć a generalnie jak się szuka to się nie znajduje, kadry same się odnajdują i to nie wiadomo kiedy :). Generalnie tutaj na forum spodobało mi się robinie okrąglaków oraz banalnych fotek typu blok na przeciwko, spinaczy na sznurku i dawanie do tego głupich opisów :)
Nie wiem czy to już wrzucałem ale jak się nawet powtórzę to trudno.
A więc lomograficzny wymiar fotografii cyfrowej czyli fotka PEN'iskiem przez wizjer ORDŻINALESKA LOMO-LCA :D
172. W normalesku :)
Załącznik 77046
173. A tutaj lomografia do kwadratu bo dołożony efekt jak to co niektórzy uważają badziewnej dramatycznej tonacji :-P :). A tak mnie zastanawia czemu najwięcej negatywnych opinii na temat tych efektów jest na tym forum, kiedy gdzie indziej wszyscy a szczególnie w temacie dramy dostają wypieków a ich aparatom aż obiektywy stają z podniety :D
Załącznik 77047