2 załącznik(ów)
Odp: Ahutta - hasie, szkło i bele co...
Trzeba przyznać, że jesień nas rozpieszcza jak na razie :) I dobrze.
Takie sobie dwa pstryczki z dzisiejszego poranka. Bogdan, mam nadzieję, że mnie nie zabijesz, że jeszcze Ci obiektywu nie odesłałem :oops:
128.
Załącznik 103327
129.
Załącznik 103328
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Trzeba przyznać, że jesień nas rozpieszcza jak na razie :) I dobrze.
Takie sobie dwa pstryczki z dzisiejszego poranka.
Ładne te pstryczki. Lubię takie:) Mnie pogoda dziś nie rozpieszczała. W zasadzie cały dzień padał deszcz i pochmurno.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A czy ja coś mówię ? - masz jeszcze miesiąc :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Parę dzisiejszych fotek jesieni. Po kilku deszczowych dniach pogoda zrobiła się bardzo przyjemna, więc szkoda było to zmarnować.
Ano zrobiła, się z mojej górki mogę spokojnie zajrzeć do was....
Fajne grzybki pod słońce.
Kolba, andtor dzięki za odwiedziny :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A czy ja coś mówię ? - masz jeszcze miesiąc :mrgreen:
Zapisałem w kalendarzu :D
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ano zrobiła, się z mojej górki mogę spokojnie zajrzeć do was....
Coś ciekawego z Waszej perspektywy widać, bo u nas to po staremu się wszystko wydaje być :D
Ładne leśne obrazki.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Coś ciekawego z Waszej perspektywy widać, bo u nas to po staremu się wszystko wydaje być :D
Daleko, płasko , Jurajskie górki się zaczynają... Szczegółu nie widać, tyle, ze oddychać powinno się Wam lepiej, bo cały smog wywiało.
No fakt ostatnimi czasy jest dużo lepiej niż kiedyś, ale i tak są dni, że wydaje się, że powietrze można dotknąć.
5 załącznik(ów)
Wybrałem się dziś do centrum mojego miasta. Do centrum Bytomia. Połazić, zdjęcia zrobić. Powiem szczerze, trochę wstyd, bo ostatnimi czasy, to tak rzadko zaglądam do centrum, że nawet nie wiem co się w moim mieście dzieje. Postanowiłem odwiedzić dworzec kolejowy. Jakby nie było jest zabytkowy i posiada jedną z najstarszych w Europie hal peronowych zbudowanych całkowicie ze stali. Już jakiś czas temu, gdy miałem okazję przechodzić obok dworca, widać było, że czasy swojej świetności ma dawno za sobą. Jednak to co zobaczyłem dziś, przeszło moje wyobrażenia.
130.
Załącznik 104378
131.
Wnętrze hali peronowej świeci pustkami. Wszędzie widać walające się śmieci, a wokoło rozchodzi się zapach moczu. Pan siedzący na ławce, gdy tylko zobaczył aparat, zaczął zakrywać twarz rękami. Najprawdopodobniej jest to jeden z bezdomnych, dla których budynek dworca stał się jako takim schronieniem.
Załącznik 104379
132.
Dworcowe zegary albo po prostu nie działają, albo są porozbijane.
Załącznik 104380
133.
Winda towarowa już dawno zapomniała co to malowanie. Teraz to sama rdza i odpadająca płatami farba.
Załącznik 104381
134.
Nawet neon, który kiedyś witał nadjeżdżające pociągi, jest całkowicie rozbity.
Załącznik 104382
cdn.