Dziękuję za miłe i liczne odwiedziny : ) Teraz dwa słoneczne, tulipanowe, delikatnie abstrakcyjne i jeszcze dwa wrzosowo-zimowe kadry + zimowo-suszkowy ; ) Zapraszam : ) Pozdrawiam : )
Wersja do druku
Dziękuję za miłe i liczne odwiedziny : ) Teraz dwa słoneczne, tulipanowe, delikatnie abstrakcyjne i jeszcze dwa wrzosowo-zimowe kadry + zimowo-suszkowy ; ) Zapraszam : ) Pozdrawiam : )
Wrzosowe kadry swietne...
Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia. Zarówno te jak i ta lodowa seria. Pięknie wydobywasz kolorystykę ;) pozazdrościć. Niestety trochę brakuje mi ostrości. Podobają mi się tulipanowe krople i bokeh za wrzosem. Zakochana jestem w zdjęciu tulipanowym pierwszym z poprzedniej serii. Piękne i bardzo subtelne ;) Niczego mu nie brakuje.
4 foteczka przemawia do mnie.
Jest super.
pozdrawiam
Z poprzedniej serii 2 i 1. Z ostatniej - wrzosy.
Pięknie łapiesz światełko. :) Jeszcze ciut ostrości i będzie super.
Ma dziewczyna talent!
Pozdrawiam!
I znowu bardzo fajna wrzutka :) Rzeczywiście światło i kolory świetnie się komponują.
Może faktycznie czasami brakuje większej ostrości ale klimat jest :)
W Twoich fotkach najczęsciej brakuje mi ostrości.
Podoba mi się zielone zdjecie łodyg tulipanowych ale brakuje mi w nim ostrosci na jednym wybranym, uzasadnionym kompozycyjnie fragmencie.
Lodowe sopelki na gałązkach mają ten sam deficyt.
Masz duży potencjał w dostrzeganiu światła i jest to główny walor Twoich fotografii- szczególnie ważny w tej sztuce, jeśli dodasz do tego technikę będzie fantastycznie.
Czekam z niecierpliwością. :)
Dziękuję za miłe odwiedziny : )) To teraz może dwa Luciowe. Lubię ją fotografować, dzięki temu szybciej ostrzę Heliosem ; DD A potem, w następnym rzucie kilka hiacyntowych : )
Zapraszam i pozdrawiam : )
Postaraj sie o ustawienie odpowiedniej temperatury swiatla.Jesli robisz w JPG,jesli w ORF to na kompie przypatrz sie orginalowi i ustaw te Kelviny.Mnie np tez brudny zolty przeszkadza znacznie.Moze wyostrz tez troche bardziej odpowiednio.