Co myslicie o tych ostatnich fotkach? Chetnie poznam wasza opinie :) Walcie smialo, przyjme kazda krytyke :)
Wersja do druku
Co myslicie o tych ostatnich fotkach? Chetnie poznam wasza opinie :) Walcie smialo, przyjme kazda krytyke :)
50 i 52 ładne, bardzo mi się podobaja. Na 51 widzę z lewej strony jakies pasy... albo moze mi sie wydaje, bo moj monitor ma dosc pory kontrast.
Dzieki :) Z tym 51 to chyba podobna sytuacja jak wczesniej. Pasy sie pojawily przy odszumianiu.
Tak czy owak, ledwo widoczne - a jeżeli o mnie chodzi, to swietnie oddają klimat jazzu ;-)
Milo slyszec, to znaczy, ze jakis sukces osiagnalem :) Dzieki i zapraszam w przyszlosci, pewnie jeszcze na fotki z tego koncertu.Cytat:
Zamieszczone przez daghda
Do usług :-) - ja planuję się wybrać na Placebo i Rolling Stones tu w Brnie - ale coś się obawiam, że znowu nie dostanę pozwolenia wniesienia aparatu...
Ale pewnie nie uda Ci sie podejsc blisko sceny :/ Ja focilem ten koncert Sigma 105mm Macro, ale moglem podejsc prawie pod scene, bo to bylo wszystko w klubie, a ludzi tez za duzo nie bylo.Cytat:
Zamieszczone przez daghda
cz-b dużo fajniejsze niż w kolorze
Racja, teraz tez juz tak sadze. A ktore najlepsze z tych koncertowych?Cytat:
Zamieszczone przez olifant
najbardziej mi się chyba widzi drugie zdjęcie skrzypka.
edit: chociaż 48. Piotr Żaczek na basie // wersja B&W też konkret :razz: