nikomu nie chce niczego umniejszac, ale nawet panowie sobie sprawy nie zdajecie jak po stronkach roboty internetowe sie bujaja :)Cytat:
(masz ponad 6 tys. wjazdów).
Wersja do druku
nikomu nie chce niczego umniejszac, ale nawet panowie sobie sprawy nie zdajecie jak po stronkach roboty internetowe sie bujaja :)Cytat:
(masz ponad 6 tys. wjazdów).
Heeeeeeeee? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez dka
takze i nasze forum odwiedzaja boty internetowe i wjezdzaja we wszystkie linki. najprowdopodobniej wposzukiwaniu formularzy, gdzie moga zostawic jakies spam-tresci. postow nie wysylaja, bo trzeba byc zalogowanym (potwierdzenie e-mailem troche im przeszkadza). ale napewno tykaja sie pol w wyszukiwarce.
niech no ktorys z administratorow to potwierdzi albo wyda oficjalne dementi
Ja tam (ro)botem nie jestem :razz:! Zaglądam jak tylko jest coś nowego i... na ogół nie piszę, bo podziwiam - zdjęcia Eddiego bardzo mi się podobają i nie wiedział bym co, oprócz "jakie ładne", powiedzieć. Po prostu nie mam się do czego przyczepić, a samo stwierdzenie, że ladne, to chyba za mało - no i ile razy można to pisać..?
Seria jesienno-cmentarna (także fotki wczesniej zamieszczone) jest dla mnie rewelacyjna, zwłaszcza, że i takie klimaty bardzo lubię...
Nieustająco pozdrawiam!
ostatnia seria bardzo elegancka. biały pomnik niezmiernie mi się spodobał. strażnicy też. tylko tak dalej :p
Mnie urzekli strażnicy - wrona i to drugie - świetnie uchwyciłeś. I Biały Anioł z subtelnym tłem.
Fotografowanie rzeźb jakoś do mnie nie przemawia jeśli są to li i jedynie rzeźby, kreacji mi brak.
Rafal, DKA, mam jednak nadzieje, ze przynajmniej polowa tych wiazdow to uzytkownicy ;)
Luc4s, no wlasnie, przydalaby sie... Tak, wszystkie te zdjecia robilem 40-150...
Agapiet, mialem zdjecie tego gawrona (czy co to jest) startujacego z tego pomnika. Wygladalo to rewelacyjnie, ale za diabla nie wiem dlaczego je skasowalem. Caly czas pluje sobie w brode z tego powodu. A na to ujecie troche musialem poczekac, zeby upolowac moment, w ktorym ptaszysko glowe we wlasciwa strone odwroci :)
A tak w ogole to bardzo sie ciesze, ze sie Wam podobaja te zdjecia. Juz bylem gotow zwatpic i podejrzewac, ze ta tematyka w ogole tutaj do gustu nie przypadnie. Dzieki serdeczne za podniesienie na duchu :)
"Dwuznacznosc" jak dla mnie zdecydowanie w kolorze :) Co do Trytpyku to najbardziej podziwialem reke z krzyzem w tle, wiele mowiace i przemyslane zdjecie. Ma cos w sobie. Ogolnie wszystkie zdjecia sie podobaja, technicznie perfekcyjne wykonanie, a swiatlo bardzo dobrze zgrane.
Pzdr
to ptaszysko to wrona siwa. btw. uwielbiam to jak 40-150 wyciąga główny obiekt z tła. muszę go częściej używać ;p
Kuba, trzeba przyznac, ze w dniach, w ktorych robilem wiekszosc tych zdjec mialem przepiekne i swiatlo i tlo. Czyli, mowiac krotko, mialem fart :)
Olifant, powinienes. 40-150 sprawuje sie swietnie, jestem dumny, ze mam takiego kita ;)