zdecydowania hahnel, chwalone są też te od GP co mogę osobiście potwierdzić, choć nie na sprzęcie Olka.
Sam kupiłem badziwie Premium Gold i do dziś żałuję...tzn to śmieszne pieniądze ale decyzja zła była a ja nie lubię takich podejmować
Wersja do druku
zdecydowania hahnel, chwalone są też te od GP co mogę osobiście potwierdzić, choć nie na sprzęcie Olka.
Sam kupiłem badziwie Premium Gold i do dziś żałuję...tzn to śmieszne pieniądze ale decyzja zła była a ja nie lubię takich podejmować
Posiadam dodatkowy akumulator GP i mogę go tylko polecać. Czasami mam wrażenie, że aparat działa dłużej niż na oryginalnym Olympusa. Parametry te same ale cena działa na korzyść GP. Bierz na moją odpowiedzialność :razz:
Tutaj jest wątek o kartach: https://forum.olympusclub.pl/posting...=quote&p=81820Cytat:
Zamieszczone przez matzone
Hawki:
również nie polecam taniego badziewia. padły mi już jednocześnie dwa przeciętniaki (po 80pln/sztuka) więc postawiłem na Hahnela. mam dwie sztuki, jedną już jakieś 4 miechy i zdecydowanie polecam. chodzą lepiej od oryginału i jak jest chłodno nie tracą gwałtownie mocy jak tanie wynalazki.
brałem z allegro, wszystko wporzo, zero niedomówień.
pojemności typu 2000, 2400 to ściema marketingowa - takie badziewie po 10 ładowaniach nadaje się tylko do rzucania.
Mam w/w Hahnela i jest okej :) GP jeszcze są dobre, a te tanie generalnie mozna sobie odpuscic.. nie warto.
ok, dzięki, kupuję Hahnela :D
Czy teraz po zapowiedziach nowych modeli jest szansa ze cena tego aparatu mocna spadnie? Czy tez olympus go wycofa z produkcji?
Juz bardzo spadla. Ja, niedlugo po wejsciu tego aparatu na rynek, kupilem E330 z jednym kitem za 3700zl, a teraz mozna ten sam zestaw kupic za ~2400zl. Wiele wiecej juz nie spadnie. Chodza pogloski (sladowe), ze seria E-3xx ma byc kontynuowana, ale zadnych zapowiedzi nie bylo. Mysle, ze na pewno jeszcze przez jakis czas (na pewno do momentu wejscia E-510) E-330 bedzie sprzedawany, a jego cena moze jeszcze troszke spadnie, ale niewiele, bo juz teraz jest bardzo niska.Cytat:
Zamieszczone przez utoplec
Pzdr
zawsze się dziwię ludziom, którzy czekają na cud, wbrew prawom rynku... 1,5 roku temu kilka osób sępiło czekając czy E-1+14-54 potanieje jeszcze bardziej (a bardziej już nie mógł) i zostali z rękami w nocniku albo ze śmiesznym kitem (14-45).
teraz jest najlepszy czas dla chętnych na E-330 - obecna cena za niego to śmiech na sali biorąc pod uwagę jaką jakość fotek oferuje.
Dobrze gada... polać mu,Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Cena 330 raczej nie spadnie już znacząco, bo akurat ten aparat nie ma konkurencji w nowych konstrukcjach... Możliwe, że poleci jeszcze e400