Zaporożec fajny - uchachałem się, bo dawno czegoś takiego nie widziałem.
Panorama ładna - aż se głęboko odetchnąłem, ze spokojem... :-)
Wersja do druku
Zaporożec fajny - uchachałem się, bo dawno czegoś takiego nie widziałem.
Panorama ładna - aż se głęboko odetchnąłem, ze spokojem... :-)
Słoma w Zaporożcu to podwyższenie bezpieczeństwa w ewentualnych testach. Pływające jednostki z Augustowa zabawne i pomysłowe. Panorama swietna. Zdjęcia z Wilna interesujące lecz takie bezludne.
Co do Wilna to niestety ścisłe centrum ale turyści raczej tam nie zaglądają . Nie mam innych fot.
Wiejo witaj po przerwie :)
Tu mozna obejrzec radosne pstryki z Zlotu militarnego
https://forum.olympusclub.pl/showthr...ienice+podkowy
praca kilku nas z Olyclubu :
Pozdrawiam
Wilno ładne, nie powiem, pierwsza fotka z ostatniej serii mi się widzi najbardziej. Ale poranna panorama rządzi. :) Piękna fotka.
Panorama piękna, widziałabym ją w jakiejś ciekawej obróbce kolorystycznej, z trzech ostatnich tylko pierwsze przykuło moją uwagę choć wydaje się , ze cienie zbyt mocno wyciągnięte lub kontrastu za mało.
Pozdrawiam :grin:
Witaj! Fot. oo1- świetna,światło, perspektywa-b. dobre, całośc ..taka "gaficzna'. Fotka oo2- ot, b.ładna!!! No cóz, jestem tylko obserwatorem, oceniam jako zupełny laik. Pozdrawiam.D.
Taztaz doskonale to rozumiem. Sama coś bym chciała ale nie wiem jak. Tylko jak czasem podglądam takie pocztóweczki to chciałobymi się tak jakiś gradiencik albo rednering i nie do końca wiem jak taki efekt uzyskać. Ale masz się czym pobawić. Dla naturszczyków saute a dla bujających obłokach z gradiencikiem :wink:
Panorama orzeźwiająca.
Wilno faktycznie trochę pocztówkowe ale... ładnie.