No właśnie. Jak coś jest doczepiane to się tego mniej używa. W e-pl1 miałem tak z wizjerem.
Teraz mam tak z lampą. Czasami mam przy sobie (jak nie zapomnę), ale generalnie nie używam.
Wersja do druku
No właśnie. Jak coś jest doczepiane to się tego mniej używa. W e-pl1 miałem tak z wizjerem.
Teraz mam tak z lampą. Czasami mam przy sobie (jak nie zapomnę), ale generalnie nie używam.
Ja mam z lampą podobnie - nie wiem nawet gdzie leży, w domu.
A skoro ten GH 2 jest taki dobry , to czemu tak szybko tanieje. Owszem jest świetny do filmowania zwłaszcza po wgraniu pirackiego oprogramowania, ale do fotografii?
To stara, chociaż poprawiana matryca od Panasonica. Właściwości nowej matrycy od Sony są zupełnie inne.
A przełączniki i kółka są już od G1 w serii G i GH.
Dodawana do zestawu, rzadko albo w ogóle- lampka, zamiast częściej używanej osłony(kit). Też dziwne posunięcie. W ogóle mnie zastanawia, dlaczego olek nie dodaje gratis tulipanów do słoików.
@up
dobrze, że nie zaoszczędzili na ładowarce jak ma to miejsce w nex6
Tak w innej kwestii, macie 100% pewnosci, ze to sony dostarczyl matryce?
Sobie mysle, ze jak piszecie, iz macie gdzies w kieszeni i nie uzywacie czy to wizjera czy lampy, to chyba nie jest wam potrzebna skoro sobie radzicie. Tak wiec chyba to tez plus za eplami, bo raz ze kase oszczedzacie, dwa wage i trzy brak pokracznosci :)
pozdro
nie twierdzę że jest wybitny tylko dywaguję czym OM-D go powala uzasadniając wyższą cenę zakupu.
Odpowiem ci po mojemu, kupiłem E-M5, na początku dystrybucji Europejskiej , na kilka dni przed wyjazdem do Toskanii, Zajrzyj do mojej galerii czy mojego wątka. Zobaczysz czy było warto.
Ja nie żałuje żadnej złotówki na niego wydanej .
I jeszcze jedno: kupując go miałem E PL1 i E-30. Oba te zacne aparaty poszły w odstawkę i do ludzi. A kupiłem go wyłącznie dla jego nowej matrycy traktując jak dekiel do moich obiektywów i nie raz mnie ,od tego czasu, pozytywnie zaskoczył.
Potrzebowałem do niego dwie dodatkowe baterie. Nawet grip nie jest mi do niczego potrzebny.
Prosze http://www.mu-43.com/f92/olympus-om-...de-sony-28915/ i linki w pierwszym poscie :)