Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
tak sie domyśłałem, ze rzetelnej odpowiedzi nie będzie z strony apz-ta...
Przesadziłeś, ale o dziwo nie zacytowałeś sam siebie...
Jest tu paru takich co się przykładali do zreformowania obróbki Bikera i znaja się na rzeczy i się poparzyli.
Należych do tych co mają pojęcie i mogą popróbować, może się wam uda,
Dotąd wychodziło to jak orka na ugorze.
Zrozumiale? Rzetelnie?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Przesadziłeś, ale o dziwo nie zacytowałeś sam siebie...
Jest tu paru takich co się przykładali do zreformowania obróbki Bikera i znaja się na rzeczy i się poparzyli.
Należych do tych co mają pojęcie i mogą popróbować, może się wam uda,
Dotąd wychodziło to jak orka na ugorze.
Zrozumiale? Rzetelnie?
W którym momencie przesadziłem? Pytanie jest jak najbardziej poważnie.
Może Ty przesadzasz
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
A coś Ty ostatnio taki drażliwy? :grin:
Przyznaje, ze podzielam ten poględ i chyba nie tylko ja.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
IMHO wcale tutaj nie chodzi o obróbkę. Autor wątku teraz pokazuje miasto w którym mieszka. A skoro tak, to je doskonale zna, i może pokazać je tak jak i kiedy chce. Może przecież wybrać sobie porę, wypatrzeć dobre światło i je zastosować.
Niestety to jak i kiedy chce jest dla niego sprawą drugorzędną, a to świadczy o bardziej dokumentacyjnych zapędach.
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Niestety to jak i kiedy chce jest dla niego sprawą drugorzędną, a to świadczy o bardziej dokumentacyjnych zapędach.
Kompletnie się z tym nie zgadzam.
Jeżeli autor (niekoniecznie BIKER) ma dokumentacyjne zapędy, to powiniem się postarać aby to co pokazuje, było jak najwierniejszym odbiciem rzeczywistości.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Kompletnie się z tym nie zgadzam.
Jeżeli autor (niekoniecznie BIKER) ma dokumentacyjne zapędy, to powiniem się postarać aby to co pokazuje, było jak najwierniejszym odbiciem rzeczywistości.
Może autor widzi to tak jak to przedstawia :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
W którym momencie przesadziłem? Pytanie jest jak najbardziej poważnie.
Może Ty przesadzasz
...
Może siebie przeczytasz, post pod postem i Twoja niepochlebna ocena braku mojej odpowiedzi.
Oświadczam Ci zatem, że jest także życie poza forumowym bytem i bywa, że czerpię zeń pełnymi garściami...
Potrzebujesz polemiki, na jaki tu niby temat?
Poniosło Cię trochę, przebierasz nogami jak koń przed wyścigiem w maszynie startowej? Tak trudno to przed sobą przyznać i nie kontynuować zaczepek?
---------- Post dodany o 23:04 ---------- Poprzedni post był o 23:03 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
IMHO wcale tutaj nie chodzi o obróbkę. Autor wątku teraz pokazuje miasto w którym mieszka. A skoro tak, to je doskonale zna, i może pokazać je tak jak i kiedy chce. Może przecież wybrać sobie porę, wypatrzeć dobre światło i je zastosować.
Historia jest stara, liczy kilka latek. Bylejakośc nie jest usprawiedliwiona zapędami dokumentacyjnymi.
W razie co minusy biorę na klatę:) Ostatnio za minus 37. CzaRmaX to od Ciebie minus 37. Masz dokładnie taką siłę reputacji.
Minusowe punkty olewam ,ale uzasadnienie przyznaje mnie nieco poruszyło. Tu dopięłaś swego:grin:
Waszmoścoiowie Andrzejkowie.
I po co ta wymiana uprzejmości, czemu to ma służyć.
Mam coś do zrobienia i to zrobię. Ja. Ale na efekty musicie poczekać.
PAX:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Może autor widzi to tak jak to przedstawia :roll:
No to w takim wypadku ... kicha!
"Nic, naprawdę nic nie pomoże ..." :???:
1 załącznik(ów)
Dziadek to pewnie tym robisz krzywe zdjęcia
Załącznik 129600