nie wiem coś Ty tam znalazł bo mi wielkie Gie pokazuje tylko linki z naszego Forum, ale niech tam --- XZ-2 jest tak fajny że móglby własne forum mieć.
Wersja do druku
nie wiem coś Ty tam znalazł bo mi wielkie Gie pokazuje tylko linki z naszego Forum, ale niech tam --- XZ-2 jest tak fajny że móglby własne forum mieć.
A teraz proszę o podpowiedź odnośnie uzyskania efektu takiej rozpiętości tonalnej powyższej fotki....
Fotka wywoływana z ORF-a. Ekspozycja w aparacie na minus, pomiar centralnie ważony i pilnowanie histogramu.
Załącznik 128057
Szkoda ze sie ta flara pojawila po lewej stronie, bo kolejne swietne zdjecie
Tak myślałem patrząc na histogram... że cały się mieści ;) natomiast jeszcze myślałem o trybie backlight HDR.
W klubie Olympusa wyodrębniono m.innymi forum a w nim dział sprzętowy i grupę aparaty kompaktowe,a następnie konkretny model Olympus XZ2.Strony 1-284 zawierają praktycznie wszystko co związane jest z Olympusem XZ2.Czy nazwanie tego działu Klubem Olympusa XZ2 jest czymś niestosownym?
---------- Post dodany o 11:39 ---------- Poprzedni post był o 11:16 ----------
Podaję jeden z przykładów świadczących o tym,że w innych krajach istnieją również Kluby Olympusa .http://translate.google.pl/translate...start%3D10.Czy można tam znależć "wielkie Gie" jak pisze JAN S,trzeba się najpierw zapoznać z informacjami zamieszczonymi na forum.